Vaccinurile ANRm anti-Covid nu afectează fertilitatea sau funcția ovariană, potrivit unui nou studiu israelian publicat de Human Reproduction.

„Cu siguranță, vaccinul nu afectează activitatea ovariană. Studiul ne oferă, pentru prima dată, date și dovezi potrivit cărora nu există efecte negative ale vaccinurilor asupra funcției ovariene a fertilității”, a explicat prof. Jaron Rabinovici, director adjunct al Diviziei Femei și Maternitate, director al Departamentului de Maternitate, dar și specialist în fertilitate la Centrul Medical Sheba.

Echipa de cercetători a recrutat 200 de femei cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani pentru a participa la studiu, testânt nivelul hormonului anti-Mullterian (AMH) din corp. Acesta este considerat un indicator fiabil pentru evaluarea sănătății ovarelor și a fertilității, scrie Jerusalem Post.

Integral pe ProTVComentarii

Medeea Dumitrache: Fostul redactor șef adjunct al New York Times pentru Asia și editor la Wall Street Journal, decedat la doar 49 de ani, la câteva ore după rapelul cu Moderna. „Sunt recunoscător pentru oamenii de știință”, spunea jurnalistul Carlos Tejada (stire preluata de la medicul Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara, n.red.)

27 decembrie 2021 19:44

Medeea Dumitrache iata si argumentul forte: https://rumble.com/vra81h-COLINDUL-VACCINATILOR.html

27 decembrie 2021 19:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.