În contextul presiunii exercitate de Rusia în Ucraina, dar și la nivel internațional, România continuă să achiziționeze armament.

Ministerul Apărării Naţionale are acceptul Parlamentului zece noi programe de înzestrare, prevăzute a se derula în următorii ani.

La acestea se adaugă achiziționarea celor 32 de avioane F-16 second-hand de la guvernul Norvegiei, dar și alte programe de modernizare a tehnicii militare deja existente.

Integral pe NewsweekComentarii

Șerban Nicolae, fost expert în sex anal al PSD Că bine e că nu mai e Traian Băsescu președinte, pentru că ăla i-ar fi cumpărat acum câteva perechi de chiloți blindați ploadei lui EBA, ca să-i fie de folos la pușcărie. Chiloții de tablă blindată îi sunt de mare necesitate sărmanei EBA, pentru ca la ocnă sărmana ploadă băsesciană să fie protejată, că deh, nu se știe, acolo e raiul iadului de pe pământ.

28 decembrie 2021 21:44

popaaaa Pentru ce aceste cheltuieli inutile cand toate bogatiile tarii din pamintul Romaniei precum si inteligenta sunt in mainile strainilor , a francezilor, a nemtalailor, a americanilor, a ungurilor, a austiecilor, a italienilor, a arabilor,..., la luati pentru grandoare sau pentru fier vechi? S-a vazut ce a facut armata romana la revolutie, a puscat romanii...

28 decembrie 2021 16:45

popaaaa Pentru ce aceste cheltuieli inutile cand toate bogatiile tarii din pamintul Romaniei precum si inteligenta sunt in mainile starainilor , a francezilor, a nemtalailor, a americanilor, a ungurilor, a austiecilor, a italienilor, a arabilor,..., la luati pentru grandoare sau pentru fier vechi? S-a vazut ce a facut armata romana la revolutie, a puscat romanii...

28 decembrie 2021 16:44

Oltean Bune ca sa toace pe inutulitati banii, si asa putini, de care dispune Romania. Politicieni fuduli, carora nu le pasa de popor.

28 decembrie 2021 14:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.