​Atunci când te gândești la Revelion, primul lucru care-ți vine în minte este șampania. Nu ar fi nimic în neregulă nici dacă alegi să petreci trecerea în noul an cu un pahar cu apă plată sau cu un pahar de vin fără alcool, având în vedere că această băutură a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani. Cu toate acestea, am fost curioși să aflăm ce băuturi recomandă barmanii pentru noaptea de Revelion. De asemenea, am aflat de la ei și care a fost băutura anului 2021.

Lydia Antonia, Modelier: „Băutura anului 2022 ar putea fi Cosmopolitan, un cocktail devenit foarte cunoscut odată cu serialul Sex and the City”

Lydia Antonia practică meseria de barman de aproximativ cinci ani. A început în Regie și de trei ani prepară băuturi în spatele barului de la Modelier (Duzilor 12).

„În opinia mea, băutura anului 2021 a fost Negroni. Asta e o băutură care a apărut în Italia acum mulți ani și este unul dintre cele mai iubite și servite cocktailuri din întreaga lume.

Este o băutură cu profil elegant și uscat și note ușor amare, datorită bitterului Campari, note care se potrivesc foarte bine cu aromele fine ale ginului. În 2021 am servit destul de mult acest cocktail și de aceea pot să zic că ar fi băutura anului.”

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.