Ministrul finanțelor, Adrian Câciu, a scris articole pe bani pentru Huawei, fără să anunțe publicul că nu sunt opiniile sale, ci promovare pentru firma din China.

Subiectul articolelor plătite scrise de ministrul Câciu a fost adus în spațiul public de jurnalistul Stelian Negrea, în emisiunea lui Silviu Mănăstire de la B1TV, unde ministrul a fost invitat luni seara. G4Media l-a elucidat marți.

Din patru articole, două sunt nemarcate, ascunse ca articol publicitar. Când cineva spune „eu cred că e bine ca Huawei să participe la licitația pentru licențe 5G”, oamenii consideră că poziția reprezintă judecata lui de valoare, liber exprimată.

Integral pe LibertateaComentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot husenul liber Care influencer cu guler alb? Că ceea ce e acel guler alb, e restul de la prezervativul cu care era costumat peste moaca lui tâmpă de grohăitor sadea, prezervativ care s-a rupt de la cap, lăsând moaca respectivului la iveală. Această nulitate care a ajuns ministru de finanțe pentru că l-a pescuit Marcel Ciolacu cu pula dintre bucile internetului de pe Feisbuci, a fost un amărât de contabil leșinat la CAP-ul din metropola Ciulinii Bărăganului de lângă Buzău, dar individul a fost foarte gălăgios între bucile internetului unde a tot făcut gălăgie și a criticăcat orice manevră financiară la nivel de aparat de stat, ca să iasă-n evdență ca mare economist, deși el sărmanul e o leșinătură de contabil amărât ca vai de el. Dar, cum la PSD e moda aia de a co-opta pe toți cei care sunt sau au fost sau par niște personalități, a ajuns și acest nimeni în drum ditamai ministrul numai cu numele, pentru că de fapt el nu e decât o marionetă și un țucălar al PSD-ului și al stăpânului lui Marcel Ciolacu, om de paie care să execute întocmai ordinele primite de la stăpânul lui, așa cum era și fătuca aia absolventă de ditamai facultatea la Harvard în guvernul Ponta, care atât de competentă a fost încât în numai 3 ani de mandat al guvernului Ponta, a înglodat și au înglodat România în alte datorii externe de alte 30 de miliarde euro. Ce minuni de vitejie credeți voi că va face și acest speriat leșinat de Câciu ca ministru de finanțe? O să facă căcatul nu numai praf ci numai pulbere, mai ceva ca-n deșertul Sahara. Vă-n gură să vă fut cu ministrul vostru de căcat cu tot! Votați PSD! Cu curu, cu pula, cu coaiele, cu bucile, cu hemoroizii, cu ce-aveți voi, vot să fie că e bune ș-alea!

10 ianuarie 2022 1:13

Fute repede un sobolan negationist! .

6 ianuarie 2022 12:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.