Irina Tănase a vorbit despre despărțirea de Liviu Dragnea și i-a transmis un mesaj fostului lider PSD. Tânăra a povestit cum s-a produs ruptura dintre ei.

Irina Tănase a oferit detalii, pentru cancan.ro, despre despărțirea de Liviu Dragnea. Cei doi au avut o relație de 8 ani, iar ruptura ar fi fost una bruscă după cum spune chiar ea.

Fostul lider PSD ar fi părăsit-o pe Irina prin intermediul unui SMS, apoi ar fi blocat-o fără să-i dea dreptul la replică.

Integral pe ProTVComentarii

Pentru Irina Tănase, aceea tânără de se credea puternică că dădea indicații membrilor PSD-iști prin Așa vă trebuie Proastelor că vă ”dați tinerețea” pe-o mașină, un apartament sau un ceas elvețian de aur.....de credeți că va pus Dumnezeu mâna în cap că faceți vacanțe în Maldive sau la Formosa (Brazilia) să sugeți pula șefului.....Și cea mai proastă a fost mă-ta care numai putea de fericire că fi-sa s-a alipit de un boșorog cu 30 de ani mai bătrân.....Și-acum madam blondino cu miros PSD-ist să te vedem că vei rămâne Fată Bătrână că nimeni n-o să se lase înbrobodit de tine după ce-ai fost ”spurcată” de un băbălâu timp de 8 ani !......

6 ianuarie 2022 15:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.