Evenimentele din Kazahstan pot fi analizate exclusiv ca un fenomen intern, generat, la fel exclusiv, de revendicările pare-se extrem de îndreptăţite ale unor oameni, din ce în ce mai mulţi, indignaţi de creşterile de preţuri la combustibil.

Este vorba despre o dublare a preţului gazului lichefiat de la 1 ianuarie, de la 60 la 120 de teng per litru, asta în condiţiile în care ţara lor dispune de rezerve extrem de importante de hidrocarburi şi o producţie anuală în jurul a 90 milioane de tone, 1,72 de milioane de barili zilnic.

Dar interesul reprezentat de "miza Kazahstan" nu se opreşte aici. Chiar deloc căci, aşa cum puteţi vedea, ţara reprezintă un rezervor complex de materii prime dintre care mai toate strategice şi din ce în ce mai cerute de economiile super-industrializate care trec pe producţie asistată de roboţi şi preconizează viitoare capacităţi industriale care să folosească exclusiv sau aproape exclusiv linii robotizate (vezi aici un raport foarte complet asupra bogăţiilor subsolului din Kazahstan).

Integral pe AdevărulComentarii

Cristian Unteanu Sa stitti ca mama (cam vizionara ea de felul sau, n.m.) m-a conceput tot în cadrul unui proces de "producţie asistată de roboţi"! Unu' îi dadea muie (robotizata, n.m.) în timp ce altu' îi baga mâna pe sub fusta (ca sa ajunga la "resurse", n.m.) si, în fine, un al treilea (robot, n.m.) o vakssina în jugulara. Cu respect, CU

6 ianuarie 2022 21:35

Fute-o repede pe mama! .

6 ianuarie 2022 21:31

Fute repede un sobolan negationist! .

6 ianuarie 2022 20:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.