IPS Teodosie a parcurs procesiunea religioasă de la Catedrala Episcopală până la Portul Tomis într-o caleaşcă. Pentru a nu-şi pierde echilibrul, episcopul Tomisului a fost ţinut în braţe de un preot. Imaginile au stârnit reacţii aprige în spaţiul online.

Pentru al doilea an consecutiv, slujba de sfinţire a apei la Constanţa a avut loc în Portul Tomis, faleza Constanţei fiind în şantier. După ce dimineaţă a fost oficiată Sfânta Liturghie la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanţa, un sobor de preoţi, alături de Garda de Onoare constituită din militari ai Forţelor Navale şi Muzica Militară a Forţelor Navale au plecat din faţa Catedralei Arhiepiscopale în tradiţionala procesiune religioasă pe Bulevardul Regina Elisabeta.

ÎPS Teodosie, din trăsură, i-a binecuvântat pe toţi credincioşii care s-au alăturat procesiunii religioase în drumul către Portul Tomis, acolo unde aşteptau marele eveniment alte câteva mii de persoane.

Integral pe AdevărulComentarii

Mariana Iancu Nikoloz Basilashvili a fost nevoit să se retragă din turneul din Australia după ce s-a chinuit să respire și a avut nevoie de îngrijiri medicale, relatează No Vax Djokovic

6 ianuarie 2022 22:22

Mariana Iancu Prezentator de televiziune vakssinat, stop cardiac în timpul emisiunii, la doar o săptămână după rapelul anticovid. Vaccinul salveză vieți, spunea jurnalistul. ATENȚIE: https://www.activenews.ro/stiri/Prezentator-de-televiziune-stop-cardiac-in-timpul-emisiunii-la-doar-o-saptamana-dupa-rapelul-anticovid.-Vaccinul-salveza-vieti-spunea-jurnalistul.-ATENTIE-VIDEO-SOCANT-171841VIDEO ȘOCANT -

6 ianuarie 2022 22:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.