Florin Cîțu, președintele PNL, a susținut vineri într-o conferință de presă că în actuala coaliție cu PSD liberalii au mai multe funcții decât în fosta coaliție cu USR.

”În guvernul cu PSD avem mult mai multe funcții și poziții decât în guvernarea cu USR”, a spus Cîțu când a fost întrebat în mod repetat dacă există nemulțumiri în PNL pentru că ar fi cedat prea multe funcții către social-democrați.

Reamintim că după realizarea coaliției cu PSD, liberalii au pierdut zeci de poziții de conducere în ministere, agenții guvernamentale, instituții descentralizate și prefecturi.

Integral pe G4media.roComentarii

pensionar Ba dobitocule, da poporul roman unde este in viziunea pnl? Excroc ordinar si puscarias dovedit stai dracului in prostia ta si nu mai scoate capul, cine dracul te tine in pnl?

10 ianuarie 2022 7:21

Fute-l repede pe sobolanul afirmationist 習近平 / 习近平 #Acum!

9 ianuarie 2022 21:55

Codrin Ștefănescu, membru fondator al Alianței pentru Ocnă Are dreptate Florin Cîțu, dar cine-i dă lui dreptatea aia? Deocamdată, Nimeni Florin Cîțu care acum nu mai e decât premier la nimic a ajuns al doilea neom din stat pentru că l-a pus acolo PSD-ul, așa că acest Nimeni Cîțu care e Sperman, adică Făt Frumos din spermă și e un învingător care a câștigat locul 3 și marele loz necâștigător, stă acolo la Senat unde l-a pus PSD-ul ca să pară că el e șeful, dar nicidecum, el e numai țucălarul PSD-ului. Îi recomand călduros lui Florin Cîțu să felaționeze și să cunilincționeze găoaza PSD în semn de recunoștință pentru că e ceea ce e și a ajuns ceea ce e numai datorită PSD-ului. Cu respect, Codtin Ștefănescu, cap de gumă de prezervativ vulcanizat și membru fondant și fondator al Alianței pentru Ocnă condusă de ocnașul liberat ca tot husenul liber Liviu Nicolae Dragnea. Punct!

9 ianuarie 2022 21:23

ardelean Iar ai ridicat coada Mitule,dar unde sunt ligaii: boc, Bogdan, Flutur, roman si alti nemernici asa zisi liberali.

8 ianuarie 2022 7:08

Mda! Nimeni Florin Vasilică Cîțu dă dovadă de o imbecilitate monumentală, de o idioțenie formidabilă ce trebuie neapărat pusă-n ramă, ca să poată fi vizionată de toți cei care s-ar uita la ea ca la Poarta Nouă. Deci, în opinia ce strălucește de căcat pe care o debitează cufurind Florin Cîțu care nu mai e premier la nimic, în guvernăreala asta cică care căcare PNL-ul are mai multe funcții decât în ailaltă guvernăreală cu USR-ul? Băăă Boule, băăă Cretinule, o guvernare nu înseamnă funcții ci înseamnă responsabilitate pentru țară, patriotism și dedicare pentru binele cetățeanului și al României, nu pentru funcții, fripturist ordinar împuțit ce ești tu, futu-te-n gură să te fut de găoz bolșevic împuțit ce ești tu. Adică, aducerea PSD-ului la guvernarea voastră de căcat e mai bună că v-a dat vouă la PNL mai multe funcții? Iar asta după ce PSD-ul în toate guvernările lui din 1990 până azi a ruinat România înglodând țara-n datorii externe de 85 de miliarde euro? Păi te fut în gură până te ia maia dracului de scalpete împuțit ce ești tu! Morții mă-tii cu funcțiile voastre cu tot, mortăciunea pământului ce ești tu, găozule.

8 ianuarie 2022 4:34

John Asa este, dar avem si un cretin mai putin in postul de prim-ministru.

7 ianuarie 2022 19:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.