„Foarte bine, domnule! Gata! Acuma fac o crimă”, a amenințat un bărbat după ce dispecerul polițist de la 112 i-a transmis că nu e problema sa dacă soția vrea să plece de acasă. I-a spus să meargă la poliție să depună plângere și a închis telefonul. După apelurile repetate la 112, bărbatul și-a incendiat soția, care a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului. Procesul începe pe 18 ianuarie.

Un bărbat de 49 de ani din județul Bacău a fost trimis în judecată sub acuzația de tentativă de omor calificat, fiind acuzat că și-a incendiat soția. Ancheta scoate la iveală nu doar o scenă de violență extremă, ci și faptul că tragedia s-a petrecut după apeluri repetate la 112.

Cazul s-a petrecut în comuna Dofteana, în vara anului trecut, pe 30 iulie. O femeie din localitate, bănuindu-și soțul că ar întreține relații sexuale cu cele două fiice, i-a reproșat că are un comportament nefiresc față de copile. Discuțiile au degenerat și, pentru a evita scandalul, femeia s-a încuiat într-o cameră a locuinței.

Integral pe LibertateaComentarii

Simona Voicu Am uitat a precizez ca persoanele implicate în incendiu se aflau în "carantina" (adica erau arestate la domiciliu, n.m.). Cu respect, SV

7 ianuarie 2022 22:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.