Salariile magistraților vor crește din nou, după ce a fost majorat de la 465 la 605 lei indicele în baza căruia se calculează acestea. Astfel, vor cește și pensiile speciale, pentru că acestea sunt raportate la drepturile salariale aflate în plată.

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, cel care a semnat ordinul în acest sens, susține că astfel Ministerul Justiției va evita cheltuieli de zeci de milioane de lei pentru procese intentate de magistrați pentru recuperarea unor drepturi salariale.

La acest moment, salariul mediu net în sistemul judiciar este de aproximativ 8.765 de lei.

Integral pe HotnewsComentarii

Mihai Chereches Cu ce ne incalzeste pe noi ca banditii astia isi naresc salariile!

9 ianuarie 2022 5:56

D Auzi la căcănaru asta, " a fost obligat" , de cine măi ai fost obligat să-ți mărești ție leafa , ptr că mult nu o sa mai stai pe scaunul ăla. Nu va mai satura pământul hamesitilor, ați fura și aerul românilor dacă ați putea , clica de derbedei. Salarii umflate peste noapte că să ieșiți cu pensi nesimțite că și voi. Jegurile de politicieni va lăsa să vă faceți legile voastre că sa nu-i arestați și să fure și ei în voie.

8 ianuarie 2022 22:18

Aici sunt banii dumneavoastră Pelticul ăsta împuțit ne vomită lozinca aia infectă cum că cică care căcare a fost obligat să ia măsura aia măsurată cu pula moartă? Deci, pentru pensiile speciale sunt bani la buget, dar pentru plebea pulimii boborului NU sunt bani? Că la profesori s-a dat o bătaie de batjocură de mărire de salariu de 65 de lei, iar la salariul minim și la pensia minimă s-a dat o mărire de 2 poli chiori, adică 40 de lei chiori, vă-n gură să vă fut cu pensiile voastre speciale cu tot. Păi, tocmai d-aia a fost lăsat USR-ul pă margine ca să se mai poată tripla de câteva ori pensiile ălea speciale, tu-vă-n gură să vă fut cu pelticul vostru de ministru al pulii justiției cu tot. Muie! Muie idioților!

8 ianuarie 2022 20:35

Nu sunt Bani pentru Prostime !... Dar pentru cei cu Pensii Speciale există bani !.... (Exemplu Valer Dorneanu (CCR), Mugur Isărescu (BCR) câștigă venit lunar cumulat (salariu de Bugetar plus Pensii Speciale), unul singur cât 60 de ”beneficiari” ai Salariului Minim pe Economie....Pentru 7 Senatori sau găsit cca 20 000 $ de fiecare să se ”excursioneze” 7 zile la Dubai.... Nu sunt Bani !....dar s-a dat OUG în care s-a aceptat ca Instituții de Stat burdușite de politruci PSD-iști să n-aibă Limită de Preț la achiziționarea de Limuzine de Lux (pentru Curtea de Conturi, pentru ANCOM, pentru ANRE )...Nu-s Bani la Prostime !...Pentru alde profitorii ăștia și pentru Aristocrația Bugetără Funcționărească există Bani !.....Prostimea-i bună doar de plătit Taxe și Impozite cât mai mari !.....De la 1 Ianuarie 2022 sau mărit accizele la Combustibili...dar culmea golănelii guvernamentale este că s-au mărit accizele și la Energia Electrică după ce deja ”facturile s-au ridicat la cer ”!....Așa că proștilor de români să munciți să vă iasă pe nas ca alde parlamentarii să-și facă vacanțe în locuri exotice pe banii voștrii......Că pentru voi Prostimea Românească Măligară nu sunt bani !...Așa vă trebuie fraierilor de români că nu v-am văzut ca spaniolii să demonstrați cu cratițile goale bătând cu polonicul în ele ”a foame” în fața Guvernului, în fața Parlamemntului sau la Cotroceni !.... Și chiar dacă în Kazahstan se întâmplă ce se întâmplă, Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a semnat ordinul ministerial să se crească Salariile Nesimțite și Pensiile Speciale ale Magistraților cu 20 % de parcă nu erau și așa disgrațios de mari !.....N-aveți nici-o frică voi decidenții guvernamentali că ”vântul Kazahstanului” adie și către România !....Să ferească Dumnezeu ca ”Mămăliga Românescă” să explodeze din nou !!!....

8 ianuarie 2022 15:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.