Victor Ponta s-a angajat la partid, pe un salariu de 3.000 de euro net lunar, în calitate de consilier juridic. Printre misiunile sale, era și aceea de a rezolva problema cu gecile de campanie. Imagine generică cu liderul Pro România.

Judecătorii au decis ca partidul condus de Victor Ponta să plătească gecile din campania pentru parlamentare. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs. Pro România a fost dat în judecată de AMMA PRINT pentru neplata produselor furnizate în campania electorală.

Tribunalul București a stabilit că Pro România trebuie să plătească gecile cumpărate în campania de la parlamentare, deși partidul condus de Victor Ponta a spus că nu există un contract pentru ele și nici măcar o comandă.

Integral pe Europa LiberăComentarii

Șerban Nicolae, fost expert în sex anal al PSD, acum șomer anonim Partidul lui Ponta? Care partid? Că gașca aia de maidan nu e nici măcar un partid de mahala. Partidul lui Ponta să sugă pula! Ponta să-mi sugă mie coaiele, că nu merită mici măcar muie de la mine. Cu respect, Șerban Nicolae, șomer foarte viril

8 ianuarie 2022 20:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.