Ministerul Justiţiei a transmis, vineri, detalii cu privire la procedurile de extrădare a unora dintre fugarii României, cunoscuţi pentru activitatea lor în mediul de afaceri, cel politic sau judiciar. Instituţia precizează că procedurile sunt de durată şi depind de legislaţia ţărilor în care se află fugarii.

Cătălin Predoiu susţine că situaţiile diferă de la caz la caz, pentru că se ţine cont de legislaţia ţării unde se află fugarul, dar şi situaţia juridică a acestora.

Situaţia dosarelor privind extrădările:

1. Rizea Cristian: Cererea de extrădare a fost formulată şi comunicată autorităţilor din Republica Moldova ulterior decretului preşedintelui de retragere a cetăţeniei moldave acordate. Persoana a formulat acţiune în justiţie prin care a solicitat anularea acestui decret şi, la data de 29.12.2021, s-a respins cererea lui Rizea. Hotărârea nu este definitivă.

Integral pe AdevărulComentarii

Radu Eremia Precizez ca curva aia sasie si diforma din poza e nevasta-mea, care pe vremea aceea lucra pentru Huawei (de cur sa ma iei!) si le facea reclama la gadget-uri. Cu respect, RE

9 ianuarie 2022 21:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.