Situația lui Novak Djokovic este în continuare incertă, deși instanța a revocat decizia de anulare a vizei sârbului.

Rămas în Australia pentru antrenamentele premergătoare primului Grand Slam al anului, de la Melbourne, sârbul a fost acuzat că a participat la două evenimente, pe 17 și 18 decembrie, la una, respectiv după zile după ce ar fi fost depistat cu COVID-19, test pozitiv care i-a permis să obțină adeverința datorită căreia a intrat în Australia.

Novak Djokovic a rupt tăcerea și a recunoscut tot

După mai multe zile de tăcere, Novak Djokovic a prezentat pe larg ce s-a întâmplat în zilele care au urmat după testarea sa pozitivă. Printr-un comunicat publicat pe rețelele sociale, sârbul a transmis că, de fapt, a fost testat pozitiv în seara zilei de 17 decembrie, astfel că nu știa că este infectat în momentul în care, în timpul zilei, a mers la un eveniment în cadrul căruia i-a premiat pe tinerii jucători de tenis din Serbia.

Integral pe DigisportComentarii

Editorial al lui CJ Hopkins: Discursul oficial al Dictaturii COVID se prăbușește peste tot în lume Din ce în ce mai mulți oameni se trezesc din hipnoză și rezistența crește. Ce urmează? Ce urmează nu o să fie prea plăcut, fraților! Rareori prăbușirea unui cult al morții e ceva plăcut. Vor fi gemete și scrâșniri ale dinților, vor fi discursuri incoerente și fanatice, ștergeri masive ale postărilor stânjenitoare. Va fi un adevărat tsunami de justificări disperate, de dezmințiri fierbinți, de aruncări nerușinate ale vinei asupra altora și alte forme de acoperire a fundului, în timp ce, brusc, vechii membri ai Cultului Covidian își iau un ultim respiro în junglă înainte ca adoratorii complet-vaccinați-și-boostați ai zeului „Sigur și Eficient” să se întoarcă împotriva lor. Da, exact, sunt sigur că ați remarcat, discursul oficial COVID este în sfârșit pe cale să se prăbușească, sau să fie demontat în grabă, sau revizuit din punct de vedere istoric, chiar sub ochii noștri.

20 ianuarie 2022 21:09

Nae Aceasta "scuza" ca nu stia nu poate fi luata in consideratie ! Se stie ca pana la aflarea rezultatului unui test trebuie sa te autoizolezi ! E o vorba la noi "cine se scuza se acuza " !

12 ianuarie 2022 10:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.