Rusia a organizat marţi exerciţii cu muniţie reală, trupe şi tancuri în apropierea graniţei cu Ucraina, în timp ce şi-a exprimat aşteptări defavorabile privind perspectivele discuţiilor cu Statele Unite, despre care Washingtonul speră că vor elimina posibila ameninţare a unei invazii a Ucraina, transmite Reuters.

La o zi după ce partea americană a cerut Rusiei la discuţiile de la Geneva să îi retragă pe cei aproximativ 100.000 de soldaţi din apropierea graniţei, Ministerul rus al Apărării a declarat că aproximativ 3.000 de militari au început antrenamentele de luptă, inclusiv bătălii simulate în patru regiuni din sud-vestul Rusiei.

Interfax a citat un comunicat al Districtului militar vestic potrivit căruia exerciţiile au avut loc în regiunea Smolensk, din apropiere de graniţa cu Belarus, şi în regiunile Voronej, Belgorod şi Briansk, din apropiere de Ucraina, implicând 300 de piese de armament, inclusiv tancuri T-72B3, vehicule de luptă BMP-2 şi arme de foc obişnuite.

Integral pe AdevărulComentarii

Poponar american Masăm și noi la granița cu Rusia un batalion de corecți politic, poponari, tansgenderi, negri și cu chiloțeiii roz. Asta pân-o trage vreun rusnac o bășină (atomică) când vom fugi ca potânichile să ne plângem lui Baiden că rasiștii dreacului de rusnaci iar n-au tăbăcit cururile. Sau, poate cine, ne va face plăcere și o să vrem mai mult.

27 ianuarie 2022 0:33

Aleoșka Incredibil!!!!!! Acești GOLANI, CRIMINALI, POPONARI ......EXTREMIȘTI de americani au impresia că se adresează HOMOSEXUALILOR din USA! Auzi la ei,....ei se plimba cu trupele militare pe tot globul pamantest, iar Federatiei Ruse îi ”DICTEAZĂ” unde, ce, și cum să-și mute trupele militare în limitele propriilor granițe....INCREDIBIL! Ei au înconjurat Federatia Rusa cu trupe militare (Polonia, Romania, Corea de Sud....) și tot ei SCHEAUNĂ?! Dacă vecinul tau pune la gard, din 10 în 10metri, câte un pitbull, are intentii bune? Clar că NUUU ! Așa și Americanii, au inconjurat Federatia Rusa cu trupe militare și acum se așteapta ...... JALNICA USA!!!!

21 ianuarie 2022 10:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.