Un nou proiect menit să ajute şoferii să scape de aglomeraţia de pe DN1, din zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, este dezbătut în aceste zile la Ploieşti, între reprezentanţii Consiliul Judeţean Prahova şi cei ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Pentru că tronsonul de autostradă Comarnic - Braşov pare un obiectiv imposibil de realizat, primarii din staţiunile montane au cerut autorităţilor judeţene şi centrale să apeleze la planul B: centurile ocolitoare.

Astfel, pentru legătura dintre Azuga şi Buşteni, noul proiect gândit prevede realizarea unei şosele de tip drum naţional (4 benzi), cu 2 pasaje supraterane, 2 pasaje subterane, 1 tunel, 9 poduri, ecrane fonoizolante/fonoabsorbante. Costul estimat este de aproape 430.000.000 lei (inclusiv TVA), iar durata de realizare este de 36 de luni.

Integral pe AdevărulComentarii

JohAnnus, poponar pasisv și pedofil dovedit Tare-mi place să mănc căcat și ce mai rămâne să dau pe români. Bă păduchilor, ce vă mai trebuie șosele dacă aveți cinstea să mă aveți pe mine PREȘEDINTE?

27 ianuarie 2022 19:18

Mda! Noua variantă, vechea variantă neâncepută niciodată, noua variantă care e pă vine, etc. Atât de mult s-a bătut apa-n piuă cu tâmpenia asta de autostradă și nu s-a realizat nimic. Păi, nu de noua variantă ocolitoare a variantei principale e nevoie, ci de o autostradă, simplu. Iar pentru realizarea acestei autostrăzi e nevoie de un constructor capabil și-n stare să facă traseul care o fi cel mai bun pentru a se-ncepe lucrarea autostrăzii în sine, nu a noii variante ocolitoare a ocolirii variantei principale, etc. Vă-n gură să vă fut cu noua voastră variantă ocolitoare cu tot. Adică, ar fi posibilă o nouă variantă ocolitoare cu 4 benzi, dar nu e posibilă o autostradă care are tot 4 benzi? Vă mai fut în gură odată, idioților.

13 ianuarie 2022 1:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.