e pare că viza lui Novak Djokovic va fi anulată în cursul zilei de joi, ministrul imigrației, Alex Hawke, urmând să aprobe expulzarea. Jurnalistul australian de politică internă Paul Bongiorno, de la publicația The Saturday Paper, susține că decizia a fost deja luată și sârbul va fi expulzat.

"Am auzit că @AlexHawkeMP îl va da afară pe Joker mâine", a scris Paul Nongiorno pe Twitter, postarea fiind redistribuită de mulți, inclusiv de Sasa Ozmo, cel care fost furnizorul unor informații cheie în cazul Djokovic. Bongiorno este un proeminent jurnalist politic din Australia, cunoscut ca având conexiuni serioase în mediile politice și guvernamentale.

Până joi seara, asta înseamnând cel târziu joi spre amiază în România, Djokovic va fi expulzat din Australia, conform anunțului făcut de Bongiorno.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Editorial al lui CJ Hopkins: Discursul oficial al Dictaturii COVID se prăbușește peste tot în lume Din ce în ce mai mulți oameni se trezesc din hipnoză și rezistența crește. Ce urmează? Ce urmează nu o să fie prea plăcut, fraților! Rareori prăbușirea unui cult al morții e ceva plăcut. Vor fi gemete și scrâșniri ale dinților, vor fi discursuri incoerente și fanatice, ștergeri masive ale postărilor stânjenitoare. Va fi un adevărat tsunami de justificări disperate, de dezmințiri fierbinți, de aruncări nerușinate ale vinei asupra altora și alte forme de acoperire a fundului, în timp ce, brusc, vechii membri ai Cultului Covidian își iau un ultim respiro în junglă înainte ca adoratorii complet-vaccinați-și-boostați ai zeului „Sigur și Eficient” să se întoarcă împotriva lor. Da, exact, sunt sigur că ați remarcat, discursul oficial COVID este în sfârșit pe cale să se prăbușească, sau să fie demontat în grabă, sau revizuit din punct de vedere istoric, chiar sub ochii noștri.

20 ianuarie 2022 21:12

Florin Biro Iar eu trebuie sa fiu expulzat de urgenta de pe planeta si trimis (cot la bot cu co-jigodiile mele) pe Alpha Centauri. #Acum!

20 ianuarie 2022 21:11

Florin Biro Novak Djokovic trebuie expulzat din Australia.

13 ianuarie 2022 9:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.