Medicul epidemiolog Emilian Popovici atrage atenția asupra măsurilor de protecție pe care trebuie să le luăm și în fața tulpinii Omicron, pentru că studiile arată că unii pacienți vor dezvolta o formă mai gravă a COVID-19, chiar dacă noua variantă dă în general simptome mai ușoare. Acesta precizează pentru Libertatea că s-ar putea să intrăm într-o perioadă de liniște, la finalul valului cinci, până în toamnă, dacă nu mai apare o nouă tulpină.

Medicul Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie, explică într-un interviu pentru Libertatea care sunt simptomele infectării cu Omicron, dacă s-ar putea să fie nevoie de o a patra doză în 2022 și cum ar putea apărea un nou vaccin adaptat acestei variante de virus.

Epidemiologul spune că, dacă nu se va dezvolta o nouă tulpină mutant a SARS-CoV-2, după valul cinci al pandemiei s-ar putea instala o perioadă de liniște, fără prea multe infectări.

Integral pe LibertateaComentarii

JohAnnus, poponar pasisv și pedofil dovedit Mă cac de la atâta hiperventilare de la ATI pe idiotul spălat pe creier de pe 14.01 la 11.05. Avusei COVID și mă duru în pulă că mi-am dobândit imunitate naturală. Tu mai bagă 3 bustăre și 10 doze și uită-te idiotule că toți morții au murit numai și numai LA SPITAL de la procedee crininale. Nici măcar UNUL acasă.

27 ianuarie 2022 0:28

Tocmai am urinat in gaoza unui legionar. Schelaia ca un sobolan. .

23 ianuarie 2022 19:49

Ai negaționist in bloc? Fute-l repede în cur sau măcar pișă-te repede pe el! .

22 ianuarie 2022 19:01

Prof. univ. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale: în pandemie, nu se raportează oficial de către medici ori pacienți nici măcar 1% dintre efectele secundare provocate de "vaccinuri". Motivul este frica indusă medicilor de către stat și de Big Pharma, care au grijă să manipuleze informațiile și să blocheze aparițiile în media a specialiștilor autentici.

20 ianuarie 2022 21:14

Manuel Labinski ... si uite, tot asa pâna la pulivara!

18 ianuarie 2022 21:06

Acestor ”QAnon-i” români al zilelor noastre ce se cred Deștepții României.... Incultului și Prostălăului îi sună lui mai bine Cospiraționismul și Oculta Mondială ....Și dăi și tragei cu Masonii, cu Sioniștii, cu Iluminati și Grupui Bilderberg de dimineața până seara !....Mai băgă câte un personaj ca Fauci, Bill Gates și Soroș în discuție și deja se crede important !.....Când toate Statele vor progres și creștere economică prin implantarea Sistemului 5G la noi proștii vor să rămânem și mai proști și sărăntocii lumii !....Când vine unul și-ți zice că ”ești prost” mai este cum mai este, dar dacă doi îți zic ”că ești prost” deja trebuie să te autoanalizezi și să te autoeduci, dar dacă mult mai mulți îți răspund că ”ești prost” deja este adevărul adevărat și consființit și vei muri așa de prost (nu mai ai ce face !....) și deja ar trebui să taci din gură că te râd și curcile de prost ce ești....Ești doar un incult Negaționist și Conspiraționist ce nu implică să-ți pui și mintea la contribuție....Negi totul și conspiri la toate !.....Adică ești indolent și încuiat la minte.....că-i foarte ușor.....și orice prost o poate face !....

17 ianuarie 2022 11:33

Agenturili straine Urmarim postari ca sa reperam IP-urile celor care sunt indezirabili. Pe Paulus, zis si Cacat, il vom lasa in pace. La cat de pestifelic e, postarile lui sunt contra-productive. El, de fapt si fara sa-si dea seama lucreaza pentru noi.

17 ianuarie 2022 9:10

Epidemiologul Emilian Popovici: Înca odata: #Sug EURO-poolla, pandemizez (aberez în formă continuă, n.m.), încasez ("absorb" fel de fel de "fonduri" de FARMA-spagă free-tax, n.m.) & #REZIST

16 ianuarie 2022 18:40

Prof. univ. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale: în pandemie, nu se raportează oficial de către medici ori pacienți nici măcar 1% dintre efectele secundare provocate de "vaccinuri". Motivul este frica indusă medicilor de către stat și de Big Pharma, care au grijă să manipuleze informațiile și să blocheze aparițiile în media a specialiștilor autentici.

16 ianuarie 2022 18:38

BBB Beleste Bula Betăr.

16 ianuarie 2022 18:38

Fute-l repede pe sobolanul afirmationist 習近平 / 习近平 în Și ji Ling-Ping-Pong-Ciock. #Acum!

16 ianuarie 2022 18:36

Fute repede un sobolan negationist! Nu stiu cat de handicapat trebuie sa fii sa crezi ca virusul nu exista... Aparut in mod natural sau produs in laborator, virusul a provocat milioane de morti, foarte probabil de 3 ori mai multe decat cele raportate in mod oficial. In India nu sunt doar 480 de mii de morti, ci peste 7 milioane de morti cauzate de Covid. Nigeria n-a declarat nici 1 la mie din cati morti are. Ca sa nu mai vorbim de China unde in dec 2019 au fost cu 12 de milioane de abonamente la mobil mai putin...

16 ianuarie 2022 10:06

Epidemiologul Emilian Popovici: Ma văd silit să repet: #Sug EURO-poolla, pandemizez (aberez în formă continuă, n.m.), încasez ("absorb" fel de fel de "fonduri" de FARMA-spagă free-tax, n.m.) & #REZIST

15 ianuarie 2022 21:58

Alexandra Șerban @Robert Malone: Aveti dreptate, vă multumesc pentru interventie, că dacă as fi spus-o eu, ei bine, atunci mă futeau astia în ciock până dădeam în pandemie de muie si în miocardita post-vakssinală!

15 ianuarie 2022 21:56

dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARN mesager: Nu e nici o îndoială că Fauci a mințit pe tema experimentelor privind Goain of Functions. Dar asta este doar vârful aisbergului. Vorbim despre desfășurarea unui atac de propagandă coordonat împotriva populației din America și din întreaga lume. Implicațiile acestui fapt sunt colosale.

15 ianuarie 2022 21:53

Epidemiologul Emilian Popovici: #Sug EURO-poolla, pandemizez (aberez în forma continua, n.m.), încasez ("absorb" fel de fel de "fonduri" de FARMA-spaga free-tax, n.m.) & #REZIST!

15 ianuarie 2022 21:50

Prof. univ. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale și coordonatorul Centrului OncoGen: în pandemie, nu se raportează oficial de către medici ori pacienți nici măcar 1% dintre efectele secundare provocate de "vaccinuri". Motivul este frica indusă medicilor de către stat și de Big Pharma, care au grijă să manipuleze informațiile și să blocheze aparițiile în media a specialiștilor autentici.

15 ianuarie 2022 21:48

Epidemiologul Emilian Popovici: E-mailurile lui Fauci dovedesc că a ascuns deliberat originea de laborator a virusului și a canalizat discursul oficial pe teoria - FALSĂ!- a originii naturale. Asociațiii individului au apelat la agenția DARPA înca în 2018 - e delir!

15 ianuarie 2022 21:24

Alexandra Șerban Promit sa revin mâine cu detalii cu privire la sursele de finantare ale epidemiologului Emilian Popovici (cu cuantumurile de spaga free-tax "absorbite" de individ si cu numele si prenumele donatorilor sai de FARMA-spaga, n.m.). Cu respect, AS

15 ianuarie 2022 21:22

Fute repede un sobolan negationist! Acum!

15 ianuarie 2022 8:06

Deja se simte o crestere a IQ-ului national, au murit multi imbecili negationisti Vor mai muri cateva zeci de mii in urmatoarele saptamani.

14 ianuarie 2022 16:44

@13 ianuarie 2022 15:59 Dacă incultului ăstuia ce-a comentat mai jos i-ar fi murit mama, tatăl sau bunicii arși (incinerați) în Terapiile Intensive precum la Piatra Neamț, Constanța sau la Institutul Balș (București) altfel ar fi ”văzut” situația Tulpinei Omicron a Covid-ului......Așa că prostu de-i atins el personal ”la sănătate” are alte opinii apoi !.....Va veni vremea când și Supraponderala Șoșoacă și Discipoli de-ai ei să fie infectați COVID și atunci s-o mai vedem pe Grăsanca (ce sigur are și alte comorbidități) dacă mai vine la Tribuna Parlamentului cu Masca anti-mușcătură pusă la botul câinilor răi !....Totu-i până ne afectează personal !....Apoi după ce suntem afectați personal se schimbă total abordarea de opinii în familie !!!...Așa face acum Familia lui Victor Socaciu !.....Luptă și dăi în Medici și Sistemul Spitalicesc din România că-i plin de Nozocomiale și că-i Malpraxis ....Dar n-au fost înstare să-l păzescă să nu se contamineze de COVID știindu-l diabetic !....Să fi fost în locul nevesti-si și ficei cu sediul în Vila de la Cornu știindu-l diabetic îl protejam !....Și-au pierdut ”mijlocul de producție și de venit” și-i tragedie (la fel ca și Surorile lui Petrică Mâțu Stoian) !.....Totu-i până ne afectează personal....după aceea se schimbă total abordarea în opinii !!!...

14 ianuarie 2022 11:05

Indignat Nu știu cât de tâmpit să fii ca să mai crezi brașoavele astea.

13 ianuarie 2022 16:34

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Avem imunitatea credintei! N-a murit nimeni de Covid. Nu purtati botnita! Virusul nu exista!

13 ianuarie 2022 15:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.