G4Media dezvăluie un element nou într-o chestiune neelucidată pe deplin din biografia actualului președinte PNL, Florin Cîțu: povestea studiilor, finanțării acestora și a modului în care acesta a ajuns să fie înmatriculat, în 1992, la o facultate privată din SUA. Noutatea este legată de implicarea unei mătuși prin alianță: Minodora Ilie, un personaj cu mare influență în politica autohtonă din primul deceniu de după Revoluție.

Ea a declarat, pentru G4Media, că, în acea perioadă, l-a ajutat pe nepotul său cu ”relații” și bani din propriul buzunar. Consilier pentru patru premieri de orientări politice diferite, Ilie a înființat, în anul în care Cîțu a plecat la studii, Fundația Umanitară Omenia, printre fondatori aflându-se un colonel din cadrul Serviciului de Informații Externe (SIE).

În prezent, prim-vicepreședinte al Fundației este Ioan Talpeș, fost director al aceluiași Serviciu Secret între 1992 și 1997. ”Da, da, întotdeauna au fost și serviciile (în fundație n.r.) pentru că, fără servicii, fără justiție, fără armată, o țară nu e stăpână pe ea”, a declarat Minodora Ilie.

Integral pe G4media.roComentarii

Fara N. l-a trimis bou,s-a intors vaca.Investitie nerentabila.

14 ianuarie 2022 12:27

noi "Președintele Senatului îl contrazice pe ministrul Energiei, care îi îndemna pe români să nu plătească facturile greșite. Președintele Senatului și al PNL, Florin Cîțu, a explicat că persoanele care nu plătesc facturile vor plăti penalități. „Nu există un cadru legal şi nu a fost trecută nicio Ordonanţă de Urgenţă care să le permită românilor să nu plătească factura şi să nu mai aibă penalităţi”, a declarat Florin Cîțu la postul Antena 3. " Acest psihopat de Catu sef la PNL , infractor dovedit in SUA, far' de studii dovedite, aruncat din job-ul pa care-l avea la o Banca in Bucuresti, pt incompetenta, acest dusman crancen al Romaniei....

14 ianuarie 2022 8:08

ovi Mai bine zis cine i-a cumparat diplome acestui prostalau numit Catu.

14 ianuarie 2022 7:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.