Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat joi o hotărâre prin care schimbă modul de trecere la învățământul online. Școlile nu vor mai funcționa în sistem fizic sau online în funcție de rata de vaccinare în rândul cadrelor didactice, ci în funcție de gradul de ocupare a paturilor destinate pacienților COVID la nivel de județ.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința din 13 ianuarie Hotărârea nr. 3 pentru

* abilitarea Ministerului Educației și Ministerului Sănătății pentru modificarea Ordinului comun nr. 5.338/2.015/01.10.2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 în sensul permiterii desfășurării cursurilor cu prezență fizică în unitățile de învățământ preuniversitar/conexe, în funcție de rata de ocupare la nivel județean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienților COVID-19;
* scoaterea de la rezervele de stat a unsprezece construcții ușoare din elemente modulate, în vederea organizării unor puncte de triaj observațional/epidemiologic la unitățile spitalicești din județele Arad, Hunedoara, Teleorman și Timiș.

Integral pe Digi24Comentarii

JohAnnus, poponar pasisv și pedofil dovedit M-am căcat și n-am cu ce mă șterge. Știe cineva vreun vaccinist cu limba moale și vaccinată să mă ajute?

27 ianuarie 2022 0:24

fan 習近平 / 习近平 (Xi Jinping-pong): PURTAȚI 5 BOTNIȚE! Una peste alta. Bagati bustăre în voi pâna va gaseste dracii. Trageti EURO-lack pe nas & #REZISTATI!

19 ianuarie 2022 8:07

elev Ba mai bine zis in functie de cum i se scoala lui Timpeanu sau numai mult cum nu i se scoala ... mare dobitoc si comunistul asta...

16 ianuarie 2022 7:19

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! D-na Ivanovich Sosoaca este un Zelea/Zelinski Codreanu feminin. Ca si capitanul e din neam slav si e foarte violenta. Sosoaca presedinte!

14 ianuarie 2022 13:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.