Ministerul imigrației din Australia a anunțat că i-a anulat viza jucătorului de tenis Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP.

Este o decizie așteptată de câteva zile bune, în condițiile în care Djokovic deja și-a aflat adversarul din primul tur și se pregătește de ceva timp pe Rod Laver Arena din Melbourne.

Așa cum presa australiană anunța deja, avocații lui Nole au pregătit deja recursul, astfel încât liderul mondial să aibă timpul necesar pentru ca în cazul unui rezultat favorabil să poată juca la Australian Open (17-30 ianuarie).

Integral pe HotnewsComentarii

Prof. Christian Pierronne: Acestea nu sunt vaccinuri, sunt o batjocură la adresa Științei și a Dreptului. Oricine le aprobă poate fi urmărit penal. Luc Montagnier: Sunt otrăvuri! Ucid! Totul e despre CONTROL

19 ianuarie 2022 22:52

Dragi Eroi din Linia Întâi: A sosit timpul să plătiți. Av. Gheorghe Piperea: O spun cu părere de rău, dar a venit vremea țapilor ispășitori PUSCARIA SALVEAZA ROMÂNIA!

19 ianuarie 2022 22:50

Sarah Atcho atletă din Elveția, a rămas pe tușă după o pericardită declanșată la 5 zile după a treia doză de la Pfizer. Observațiile jurnalistului Paul Gabriel Andrei

19 ianuarie 2022 22:49

Tziganca lu' Omacron Purtătoarea de cuvânt a partidului lui Macron a scăpat porumbelul: "Vaccinarea ne ajută să-i băgăm pe oameni la ATI"

19 ianuarie 2022 22:47

Oltean In Australia s-au prins ca a obtinut un certificat fals, conform caruia a trecut prin boala. La ei LEGEA se respecta.

17 ianuarie 2022 8:41

pop Nole, hai in Romania ca aici nu se respecta nici o lege , iar daca esti Jocovici toti trantorii din conducerea tarii te vor pupa in cur , mai ales progresistii lui Catu-Matu, iti vor da si o tuica sau niste prafuri.

17 ianuarie 2022 7:21

Rafael Nodal Numărul 1 mondial a luat o muie australiană, ce să-i faci? Iar desenul mutrei lui de țăran prost și ambițios în prostia lui, demonstrează că legea e lege și nu e loc de compromis. Pentru că, fie vorba între noi, dacă autoritățile din Down Under îi făceau un test PCR ca să determine dacă țăranul sârb e încă molipsit cu covidul sau nu, iar dacă rezultatul testului era negativ, ar fi putut să facă o excepție de la regulă. Numai că, regula e legea, care nu poate fi călcată-n picioare. Așa că țăranul o să fie deportat cu succes, iar asta numai din cauza lui. E drept că specularea lui cum că dacă a fost muit de covid și n-a avut nici pă dracu, are imunitate, dar în fața legii australiene n-are cum să aibă imunitate, așa că...asta e! Așa că sărmanul țăran sârb n-o să poată viziona turneul de tenis din Down Under nici măcar din tribună d-acolo. Unde-i lege, nu-i tocmeală. Nu ca la noi în România, unde orice faptă ilegală se poate anula prin prescrierea ai prin anularea faptei, care faptă chiar dacă a fost înfăptuită și a fost reală, ajunge să nu mai există ca și când n-a fost. Fut-ul în gură pe Iliescu și legiuitorii lui de căcat stalniști care au creat legea 1000 care prescrie faptele penale prin anularea lor.

15 ianuarie 2022 20:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.