Israelul va lansa o acţiune militară împotriva instalaţiilor nucleare iraniene în perioada din apropierea Crăciunului, pentru a împiedica Teheranul să fabrice arma nucleară, au avertizat şefii serviciilor de informaţii, potrivit unor surse citate de Daily Mail, în ediţia electronică de miercuri.

Sursele susţin că au aflat de la un oficial de rang înalt din cadrul Guvernului britanic că Israelul va încerca să atace instalaţiile nucleare iraniene "mai degrabă mai devreme decât mai târziu", cu sprijin logistic din partea Statelor Unite. Un oficial din Ministerul britanic de Externe a dezvăluit că miniştrilor li s-a comunicat să se aştepte la o acţiune militară din partea Israelului. "Ne aşteptăm la ceva cel mai devreme în jurul Crăciunului sau la începutul noului an", a explicat el.

Integral în Gândul

Integral pe GândulComentarii

Bau-Bau Prostii, prostii si iar prostii, Chiar daca Iranul are sau va avea arma atomica, nu o va folosi, pentru ca functioneaza principiul reciprocitatii- vrei sa ma distrugi=te voi distruge. Iranul nu va fi atacat pentru ca are frontiera comuna cu Federatia Rusa, iar unde lupta unii, vor fi si ceilalti- vezi declaratiile oficialilor. In plus, nu cunoastem ce echipamente antiaeriene au iranienii, ale lor sau cumparate si daca pilotii evrei au vreo sansa sa se intoarca vii dintr-o eventuala misiune de bombardament. Restul e propaganda razboinica dirijata de cineva.

10 noiembrie 2011 20:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.