Bolnavă de Alzheimer, o femeie de 64 de ani din Olanda a fost eutanasiată fără ca ea să îşi dea acordul în momentul în care s-a produs acest eveniment.

Susţinătoare a acestor practici, femeia - a cărei identitate a fost protejată - şi-a dat în scris acordul pentru a fi eutanasiată dacă i se întâmplă ceva rău, înainte de a se îmbolnăvi.

Pentru că nu a fost în deplinătatea facultăţilor mintale, atunci când a fost eutanasiată, cei care condamnă această practică au generat un adevărat scandal în Olanda.

În Olanda, eutanasia este permisă, însă există condiţii severe în care poate fi realizată: doi medici trebuie să fie absolut convinşi că persoana respectivă suferă dureri insuportabile şi că însănătoşirea ei nu mai este posibilă.

Această practică este în creştere, 2700 de oameni au ales să îşi termine viaţa în acest fel, în 2010, comparativ cu peste 2600 în 2009, scrie Daily Mail.


Comentarii

alior tot asa a inceput si hitler... si pina la lagarele de exterminare... mai e doar un pas, atentie !!! unchilor, bunicilor, parintilor bogati, care au rude, ce le vaneaza averea !

10 noiembrie 2011 15:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.