Anchetele privind fraudarea votului la referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu sunt în plină desfăşurare dar şeful DNA anunţă deja că vor mai exista nume grele din USL care se vor plimba la DNA, şi nu doar secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

Daniel Morar, citat de ANTENA3, a exemplificat cu dosarul de la Cluj, despre care spune că este încă într-o fază iniţială, iar procurorii îi vor lua în curând la întrebări pe complicii celor anchetaţi deja. „Mai există un dosar cu nume sonore. Ştiţi că nu am făcut previziuni, dacă o să fie, o să vedeţi. Cu siguranţă o să fie şi alte persoane. Deci vor urma. Acolo e vorba de fraude care s-au comis în sectii de votare. E greu de explicat. 100 de voturi de la persoane care nu există“, a declarat şeful DNA.

Tot despre fraudarea referendumului, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a declarat că procurorii care lucrează la acest caz au constatat că au votat în localităţile de domiciliu militari aflaţi la Kandahar, în Afganistan, deţinuţi aflaţi în închisoare, precum şi decedaţi, potrivit GÂNDUL.

Morar, citat de MEDIAFAX, a precizat că ridicarea listelor de vot s-a făcut de procurori în urma unor plângeri ale unor ONG-uri, persoane fizice, partide politice, constatându-se ulterior faptul că pe unele liste seria cărţii de identitate şi numărul numeric personal nu există la numele indicat ca şi votant.

Totodată, procurorul-şef al DNA a spus, după cum remarcă ADEVĂRUL, că procurorii au metodele lor de investigare, de observaţie, dând exemplu secţiile pilot de votare - aproximativ 2.800 -, unde din trei în trei ore sau din două în două ore se comunicau câte persoane au votat. Morar a mai explicat că astfel s-a observat că în localităţi cu o mie de locuitori 40% dintre alegători au votat între orele 20.00-23.00, în condiţiile în care în 11 ore, în alte locuri, au votat 60%, anuţă ROMÂNIA LIBERĂ.

„ Era o chestiune, haideţi să spunem şi de imposibilitate fizică, dacă socotim că trei ore are, cât are, 180 de minute”.  Pe de altă parte, prin aceste declaraţii Daniel Morar detonează o bombă, afirmă COTIDIANUL, pentru că, după  cum arată calculele DNA, într-o secţie de votare este imposibil, ca fizic, să voteze 400 de persoane în doar 3 ore. Matematic asta ar însemna 133 de votanţi într-o oră. Aceasta în timp ce, la ambasada României de la Paris, la alegerile prezidenţiale din 6 decembrie 2009, au votat, în medie, 811 alegători în 3 ore.

Declaraţiile lui Daniel Morar au fost poate ultimele din postura de şef al DNA. Pentru că EVENIMENTUL ZILEI afirmă că noul ministru al Justiţiei, Mona Pivniceru caută deja înlocuitor pentru acesta. Mona Pivniceru a transmis CE procedura pe care are de gând să o folosească pentru numirea procurorului general al României şi a procurorului-şef al DNA şi în 20 de zile vom şti şi cine vor fi succesorii.Comentarii

izrcmeju jiwx8F ltagehnxtupz, [url=http://qedirywkqngr.com/]qedirywkqngr[/url], [link=http://pknyjsngehon.com/]pknyjsngehon[/link], http://jijbepxdgnzw.com/

23 septembrie 2012 13:18

dridea marcel Ne vom trezi ca la plagiatul domnului Ponta - se schimba componenta comisiei cand se da verdictul ! Asa va fi si la DNA - doamna TEMNICERU de la Justitie , va inlocui seful departamentului cat mai rapid , pentru a bloca mersul investigatiilor ! Domnul Liviu Pop , daca a scapat doar fugarit si nebatut la Oltchim , are competenta de a face schimbarile cerute de partid ! Fara Daniel Morar - leitmotivul politic USL !

17 septembrie 2012 18:24

dridea marcel SOCIOPATI simpatizanti ai PSD , acum se vorbeste despre posibila fraudare a referendumului de demitere , nicidecum de ce a fost in 2007 , 2008 sau 2009 ! De ce nu vorbiti despre alegerile trucate ale lui Decebal , unde au fost trecuti doi pileati si un tarabostes pe lista suplimentara de votare ? Prin urmare , autoritatile abilitate sa fie lasate sa-si faca datoria !

17 septembrie 2012 18:19

Margareta Domnule Morar; cum ràmune cu derbedei ce au incàlcat constitutia; indemnind cetàteni sà nu meargà la vot. Exemplu Bàsescu; Blaga; Boc, si poti sà ne spui ce se intimpl) cu dosarele celor ce au luat buletinele cetàtenilor sà nu voteze. Morar mai ai putin tinere si pentru faptele tale vei fi si tu judecat; Ce lege prevede pedepsirea unora si apàrarea altora; asa te invatà Bàsesc si judecarea altora/

14 septembrie 2012 15:37

AS RIDE DAR NU POT..... VREAU SA ANUNT NATIUNEA CA NU A EXISTAT NICI UN REFERENDUM, NU A EXISTAT NICI UN VOT DESIGUR, SI TOTUL A FOST O MARE FRAUDA!........... SUNTEM DE RISUL LUMII......... FRUMOASA TARA PACAT CA ESTE LOCUITA DAR POATE ARE GRIJA UE SA NE FACA SA DISPAREM CA NU ARE NEVOIE DE TIMPITI CI DOAR DE RESURSELE LOR NATURALE...

11 septembrie 2012 10:20

m Un asa PDL mincinos nici ca se exista pe Planeta! Mincinos fara scrupule, fara mustrari de constiinta! II dor exact in pix, inventeaza fara nici o jena, tot felul de minciuni!... Nu ati invatat nimic de la viata PDL-istilor, ca adevarul iese la iveala ca uleiul desupra apei! Voua Dumnezeu ar trebui sa va ridice statulul de OAMENI ptr ca voi nu mai aveti tangenta cu specia umana!

11 septembrie 2012 9:58

La Parnaie cu toti Hotii, fara indulgenta ! Poate asa v-om avea alegeri corecte la toamna , asta in cazul in care mai supravietuim cu acest guvern de KKT

11 septembrie 2012 9:24

DACIA IN ROMANIA MULTI ROMAN CINSTITI SUNT SUB PRAGUL SARACIEI OAMENII DE LA TARA SUNT INTR O SITUATIE DESTUL DE GRAVA IAR BOII DIN UE VORBESC DESPRE AJUTOR TIGANILOR CE RUSINE ! ROMMI I A NUMIT ILIESCU CA SA INCURCE LUCRURILE SI MAI TARE, PE TIMPURI TIGANII DIN INDIA AU FUGIT DIN CALEA LUI ALEXANDRU MACEDON SI AU VENIT IN EUROPA IAR TARILE DEZVOLTATE EUROPENE IA U TRIMIS IN ROMANIA TOATA PLEAVA MIZERIA SI DESFRAUL ACUM STA CUIBARITA PE TERITORIUL ROMANESC! EXPULZAREA! IN PRIMUL RAND IN ROMANIA POPULATIA BASTINASA TREBUIE SA FIE OCROTITA! IAR MAFIA TIGANEASCA DISTRUNSA! CASTELE AUR SI AVERI COLOSALE DOBINDITE PRIN FURT FRAUDA SI CRIMA SA FIE NATIONALIZATE DE CATRE STATUL ROMAN!

11 septembrie 2012 9:02

A.G.U.media IN ROMANIA MULTI ROMAN CINSTITI SUNT SUB PRAGUL SARACIEI OAMENII DE LA TARA SUNT INTR O SITUATIE DESTUL DE GRAVA IAR BOII DIN UE VORBESC DESPRE AJUTOR TIGANILOR CE RUSINE ! ROMMI I A NUMIT ILIESCU CA SA INCURCE LUCRURILE SI MAI TARE, PE TIMPURI TIGANII DIN INDIA AU FUGIT DIN CALEA LUI ALEXANDRU MACEDON SI AU VENIT IN EUROPA IAR TARILE DEZVOLTATE EUROPENE IA U TRIMIS IN ROMANIA TOATA PLEAVA MIZERIA SI DESFRAUL ACUM STA CUIBARITA PE TERITORIUL ROMANESC! EXPULZAREA! IN PRIMUL RAND IN ROMANIA POPULATIA BASTINASA TREBUIE SA FIE OCROTITA! IAR MAFIA TIGANEASCA CU CASTELE AUR SI AVERI COLOSALE DOBINDITE PRIN FURT FRAUDA SI CRIMA SA FIE NATIONALIZATE DE CATRE STATUL ROMAN!

11 septembrie 2012 8:58

Silviu Brucan de... acolo de unde e Toti acestia care striga impotriva lui Basescu si ridica USL in slavi nu sint decit niste nemernici care nu vor altceva decit sa izoleze populatia de informatiile din afara, pentru a o putea stoarce mai bine si mai nestingheriti de nimeni; aceiasi tehnica a fost folosita in 1990 pe vremea sloganului « nu ne vindem tara » , lansat special pentru a scinda romanii din tara de cei din exterior, cei din exterior intrind déjà in contact cu mai multe aspecte ale vietii sociale democratice, deci prin prezenta si aportul lor stingherind fortele cu tenta dictatoriala in actiunile lor. In 1990 strategia a reusit, gruparea lui Ion Ilici Iliescu capatind controlul pentru 10 ani, timp in care sa nu-mi spuneti ca au creat o societate democratica si un sistem de privatizare obiectiv. Din aceasta cauza ei reproseaza opozitiei lor fapte pe care ei insusi le-au comis, o tehnica de manipulare si de « tulburare a apelor » bine pusa la punct si predata la scoala de subjugare a poporului, numita Academia Stefan Gheorghiu, tehnica predata de cine credeti ? de nici altul decit eroul nostru national din decembrie ‘90, Ion Ilici Iliescu. Datorita refuzului de a aplica punctul 8 al declaratieu de la Timisoara, poporul roman este supus dintotdeuna unei presiuni manipulatorii constante din prtea fortelor coordonate de echipa Iliescu, strinsi in jurul PSD si PNL(infiltrat inca de la inceput); PSD este a cita varianta a FSN-ului? de cite ori si-a schimbat partidul lui Iliescu numele in ultimii 22 de ani, cu scopul de tulbura apele si a-si sterge urmele…toate aceste lucruri fiind facute la lumina zilei iar poporul roman continuind sa inghita toate pastilele ce-i sint aruncate.

11 septembrie 2012 1:15

NAE mai du-te-n pizda la ma-ta morar futut , cine pula mea te crezi sluga bashinista ? ce-o sa se-ntample cu tine peste o vreme slugoi nenorocit , sa te-astepti ca intr-o zi sa fi putin "deturnat" ca sa ti se dea pula-n gura !

11 septembrie 2012 0:45

puleasca Cine PULA MEA ii cacatu asta de morar ghe la Cluj si ce flocii masii cauta asta la DNA?Ii pula lui basilaaa?Pai daca-i PULA LUI BASILA sa se duca in BESILA MASII.Cacatu asta crede ca se poate juca cu Romania? Bai PULA ia-ti prostii de pedelisti si BESI in PIZDA MATII,pana nu-i prea tarziu.Apropoo,ia-ti si proasta de la Medias,via Sibiu,una,CURVA DE Kovesi

10 septembrie 2012 22:53

ptru elene lui ionel...de pe face..cuc ilenutzo,asta e frauda,nu aia din 2009..beleshte ochii,ca oricum cucul nu a scapat!

10 septembrie 2012 22:31

ca sa vezi! asta se intampla cand pui DOBITOCI pe posturi pe care nu le merita, pe simplul criteriu ca sunt obedienti! isi dau drumul la gura si dau cu bata in balta! deci 133 de votanţi într-o oră reprezinta o "IMPOSIBILITATE FIZICA" (am pus ghilimele, te-am citat, sa nu zici ca am plagiat dupa aia!) , dar 811 alegători în 3 ore e perfect ok! gura chiar ca bate kuru', si DNA BATE LOGICA!

10 septembrie 2012 22:04

Cezar Inca odata va spun sa vorbiti corect: au fost 7,4 milioane de voturi pentru demiterealui Basescu, nu 7,4 votanti. Socotiti si voi cei pe care-i intretine statul: cati bugetari si cati pensionari sunt in Romania.

10 septembrie 2012 21:30

bakonskkkaka „ Era o chestiune, haideţi să spunem şi de imposibilitate fizică, dacă socotim că trei ore are, cât are, 180 de minute”. Pe de altă parte, prin aceste declaraţii Daniel Morar detonează o bombă, afirmă COTIDIANUL, pentru că, după cum arată calculele DNA, într-o secţie de votare este imposibil, ca fizic, să voteze 400 de persoane în doar 3 ore. Matematic asta ar însemna 133 de votanţi într-o oră. Aceasta în timp ce, la ambasada României de la Paris, la alegerile prezidenţiale din 6 decembrie 2009, au votat, în medie, 811 alegători în 3 ore.

10 septembrie 2012 21:16

DOAMNE IARTA ROMANIA...catzi postaci CRETINI shi fara discernamant daca vrei sa ma injuri intrab-o pe mata cum a reushit ca din suptul cucului sa ramana garavida?....ASTA PENTRU POSTACII DE SERVICIU LA ANTENUTZE

10 septembrie 2012 20:36

XXX E MINUNAT CA BASISTII O DAU INAINTE CU FRAUDA...ABIA ASTEPT SA LE ARATAM VOTUL DIN DECEMBRIE...CA SA SE DEIE CU C-RUL DE PAMINT,INCERCIND SA DEMONSTREZE "FRAUDA ",CA ACUM.CIT DESPRE SPECIMENUL CARE SEMNEAZA "VASILE BLAGA"...ESTE OGLINDA SPECIEI BASISTE DIN CARE FACE PARTE...CE LIMBAJ....CE "CULTURA"?!?

10 septembrie 2012 20:34

asa e Costi petrescu, how can you be so gay? Crin a luat premiul 1 la olimpiade de istorie si a intrat la facultate pe locul 2. Tu ai mai mai mult de 10 clase imbecile pd-l-epra?

10 septembrie 2012 20:19

viorel Mra - esti maniac, sa stii!

10 septembrie 2012 19:17

agripina morar o hahalera basista , sa ne spuna cum au fost furate voturile la alegerile prezidentiale din 2009 , si dupa aceea o sa -l cred ca e cinstit .

10 septembrie 2012 19:16

Mra Stau si ma intreb daca usl a fost in stare sa fure atatea voturi,fara sa aiba nicio structura in spate,cate voturi a furat basescu si pdl ul cand era la guvernare,cand absolut toate structurile erau sub conducerea lor!Probabil trei milioane!Cred ca Morar ii face lui base mai mult rau decat bine!

10 septembrie 2012 18:46

Mra Stau si ma intreb daca usl a fost in stare sa fure atatea voturi,fara sa aiba nicio structura in spate,cate voturi a furat basescu si pdl ul cand era la guvernare,cand absolut toate structurile erau sub conducerea lor!Probabil trei milioane!Cred ca Morar ii face lui base mai mult rau decat bine!

10 septembrie 2012 18:46

Mra Stau si ma intreb daca usl a fost in stare sa fure atatea voturi,fara sa aiba nicio structura in spate,cate voturi a furat basescu si pdl ul cand era la guvernare,cand absolut toate structurile erau sub conducerea lor!Probabil trei milioane!Cred ca Morar ii face lui base mai mult rau decat bine!

10 septembrie 2012 18:46

jos ciuma rosie,jos usl-inosii, usl=uniunea scursurilor si leprelor(infractori si puscariabili) hai vite bipede penale usl-inoase ce mai ziceti,DAAAAA atunci cand institutiile statului asi fac traba si va dibuie ca sunteti o adunatura de infractori si puscariabili imediat faceti spume la gura ca nu este bun presedintele, lua-var dracu de nenorociti sa putreziti in puscarie sa ajungeti sa nu aveti dupa ce bea apa animale cu fata umana ati jefuit si distrus o natiune ---haznaua usl-inoasa in frunte cu mafiotul voiculescu chiriasi pe viata la JILAVA

10 septembrie 2012 18:14

Reticentul@stimabilu de la 15.38 Ti-as spune-o cu sarg, dar nu stiu. Pentru mine Varanul si bashinosu sunt usor diferiti, foarte usor, totusi securisti grei amandoi. Asa ca adreseaza-te pupin basistilor, ei stiu bine, in fond il pupa-n kur pe Base fiindca are puterea. Unii l-au pupat si pe Ceasca, l-ar pupa si pe Varan daca-i ia locul si sigur vor pupa staruitor pe oricine domneste la Treicoceni. Mai cauta, nu fi disperat...

10 septembrie 2012 18:09

oancea gheorghe Stati linistiti nu mai faceti valuri ca vi se apropie latul.Este numai inceputul.Pe BASESCU cat este in viata nu-l bate nimeni.Nu se stie daca si dupa.E prea destept pentru epoca aceasta.

10 septembrie 2012 18:04

batranu' Basescu o sa-i taie prima lui Morar, caci momentan a reusit 'sa picteze' 1500000 de voturi ca frauda, dar ar fi trebuit inca 1500000, ca sa-l legitimeze pe Basescu lucru care Morar inca se pare ca n-a reusit, cred ca o sa aiba sedinta cu seful lui ca sa treaca la inca 1500000, ca sa fie in total 3000000, pentru ca seful bolnav la cap sa se simta iubit de popor...

10 septembrie 2012 16:29

@prostacu de la 16.04 &Ionica Mai potlogarilor. Voi va incadrati cel mai bine in descrierea pe care am facut-o. Sunteti niste hoti ordinari. N-aveti nici cel mai elementar bun simt. cu voi nu se poate construi o societate democratica. Din voi HOTIA va fi scoasa numai cu o bascula de pamant galben. Nu sunteti in stare sa zicet: Gata ! Hai sa fim si noi oameni seriosi si natia sa fie respectata. Voi,nu si nu si nu. O tineti una si buna, desi sunteti niste nemernici, ca si aia fura. Ce, am spus eu ca aia n-au furat! Nu! V-am spus ca voi USLasii sunteti hoti dovediti. Dovediti-i si voi pe ceilalti. Strainul (Bine ca-i asa. Mi-e rusine de voi)

10 septembrie 2012 16:29

mures Asta-i DICTATURA nu in timpul lui Ceausescu.Boul asta a vrut sa-l bage la apa si pe Funar dar a pierdut.Deasemenea pe Ciupe de la Bistrita l=a tinut nevinovat in arest 4 luni iar statul roman i-a platit despagubiri retinutului miliarde de lei Trebuia el sa le plateasca nu noi iar LIMBRICUL INCOMPETENT ca intre el la BULAU

10 septembrie 2012 16:23

Dacus Soviecicus USL a demonstrat cit poate fura. O tara nu e de ajuns. Dragnea Ponta Sova, Antonescu Orban, Tariceanu etc , au avut profesori emeriti in furt si manipulare,ex Nastase,Iliescu. ne mai mira faptul ca tara se duce de ripa. Cu asemenea politicieni nu e de mirare !

10 septembrie 2012 16:23

Mirel USL SUNT FORTA CARE NE VA AJUTA SA REDEVENIM SOCIALISTI VREM IN UNIUNE SOVIETIC NU EUROPEANA BASTA CU OCCIDENTUL.

10 septembrie 2012 16:19

Ionica D-l Morar ar fi fost credibil, daca ar fi cercetat si furtul de la ambasada din Paris din 2009. cand Basescu a fost votat din 3 in 3 secunde de mii de persoane, ceea ce este imposibil material, dar cum atunci a tacut fara sa faca nici o actiune, facand pe surdul la toate denunturtile si sesizarile din presa, reamintim ca Baconschi un neica nimeni. a fost rasplatit de Basescu cu portofoliul de ministru de externe, ca la scos presedinte, dupa care a fost destituit pentrui prostiilen facute, acum cand referenumul a picat ara fi bine sa nu uite ca in dosarul personal sunt dosare ale lui in care au fost condamnati oameni nevinovati, care ulterior au dovedit ca probele furnizate de Morar erau false contrafacute. Rusine d-le Morar.

10 septembrie 2012 16:16

ca sa stii! @ dobitokul de la 10 septembrie 2012 15:51 bai prostea-strain-de-realitate, bashitu' a descoperit hotia DEMULT, de atunci a invatat-o si perfectionat-o de a ajuns la stadiul de arta!...

10 septembrie 2012 16:03

Soco Hotilor! Numai la furat va sta gandul ca de aia sunteti considerati in toate tarile tigani si de aia romanii cu alte mentalitati ( ma refer la cei din Banat, Ardeal si Bucovina) se ascund in strainatate sa-si recunoasca natia.

10 septembrie 2012 15:56

Strainul Cata nemernicie la romani! Si va mirati ca nu sunteti respectati in lume. Deci, daca sunteti prinsi ca ati furat, cu mana in buzunar, imediat sariti in sus si spuneti: da ce voi n-ati furat ? Cum credeti ca veti ajunge o natie educata cand va sta gandul numai la furat. In loc sa ziceti; foarte bine a facut Basescu ca a descoperit HOTIA, voi o dati mai departe ca si el este hot. Oare cine a guvernat tara intre 2000-2004? Nu PSD? (Iliescu + Nastase). De ce n-a descoperit nici un hot de la PDL? I-a oprit atunci Basescu, sau Nastase? Oare cine a guvernat tara inte 2004-2008? Nu PNL cu sprijinul PSD ( adica uslasii de astazi)? De ce guvenul liberal ( Tariceanu), ultramoralist altfel, nu a descoperit hotia facuta de PDL si Basescu?

10 septembrie 2012 15:51

gu Ok Dragnea are dosar penal ca fraudat; 600 de voturi in 3 ore, perfect, dar domnule pupincurist Morar, are dosar si domnul Baconschi? Daca taceai filosof ramaneai, dar la cat de prost esti ....

10 septembrie 2012 15:46

Vischi Am senzatia ca doar un glont(ratacit sau nu) va rezolva marlania inimaginabila care exista in palatu controceni.

10 septembrie 2012 15:44

@reticentul Ne explici cum poti sa fi pupin Felix ?

10 septembrie 2012 15:38

deputat Nu te mai screme bai procuroru' lu' basescu degeaba. Am vazut cat de viteji sunteti, chemati la DNA numai presedinti de consilii judetene si primari, ca deputati sau senatori nu aveti cum, pentru ca au imunitate si de ei nu va puteti apropia, ca nu aveti cum. La fel ati facut si cu anchetele de pe "teren", cand ati luat la intrebari numai oameni simpli. Daca aveti sange in "instalatie", de ce nu "atacati" si la parlamentari?

10 septembrie 2012 15:34

nelu ȘI REALITATEA ESTE CĂ SA FRAUDAT CA ÎN CODRU .MAXIMU 30% SA PREZENTAT LA URNE RESTU E HOȚIE .PARCĂ SUNTEM ÎN EPOCA DE PIATRĂ .

10 septembrie 2012 15:29

nelu MORARE DĂ REZULTATELE ANCHETELOR LA ZIARE SĂ NU MAI VĂD HOȚII CUM CLAMEAZĂ CĂ SUNT CINSTIȚI .

10 septembrie 2012 15:27

Reticentul Concetateni, poate cineva sa ne explice cum poate fi un pensionar militant PDL si pupincurist bashinos?! Ce fel de monstru e asta? Mai domnule pensionar militant pdl si pupinbasist, eu cred ca tu esti Zegrean: pensionat fiindca esti orb, lucru confirmat dealtfel, si aprig pupu. Pai eu sunt general de securitate cu pensie nesimtita, dar atat de bolnav psihic n-am ajuns ca sa-l pup in kur pe Base, tradator de neam si tara. Bai..., magistratule, nu e bine... eu te-am facut magistrat... Schimba-ti dracu numele ca enervezi milioanele de pensionari adevarati, nu stii cum gandesc astia, dar vei afla, iti vine randul...

10 septembrie 2012 15:19

viorelgh spune ma adevarul ca 7 milioane de persoane au fraudat referendumul si sa-i vedem pe toti arestati si condamnati ,chiar sunt curios cite persoane vor fi condamnate, 4 sau 5 din care dragnea singur a bagat in urna 1milion de voturi in urne ,nesimtitu naibi ai falsificat expertiza tehnica a lui basescu cu flota ,a-ti vindut romania si mai aveti tupeul sa mai si vorbiti

10 septembrie 2012 15:10

iliescu;14.o1 Ai dreptate 100%

10 septembrie 2012 15:08

alba-neagra Cei care au facut "greseli" in sectiile de votare ,au fost santajati,cumparati,obligati si cointeresati de mult mai marii lor sefi din usl! Nu au facut-o de capul lor,si ca atare nu cred ca merita intreaga masura a legii!

10 septembrie 2012 14:58

mamaia pivniceru, colacul de salvare al usl.....hai baieti, mai dati din maini 20 de zile pana ii schimba pe astia si pe urma, salvati fiind, puteti s-o luati la gura

10 septembrie 2012 14:36

gf Daniel Morar , ai putea jura cu mina pe biblie ca esti in slujba poporului roman? Ca nu esti in slujba lui Traian Basescu si a strainatatii? Daca ai facut-o cind ai fost numit in functie te rog sa o mai faci inca o data. Multumiri.

10 septembrie 2012 14:21

ty DNA dezinformeaza ca de obicei. Pina la finalizarea anchetei procurorul sef DNA ar trebui sa-si tina gura. Ce fel de procuror este acela care deja ii face vinovati pe cei care ii ancheteaza .Datoria lui este sa adune probe si sa-si formuleze acuzarea nu sa stabileasca daca este vinovat sau nu. Domnule procuror nu pot spune decit ca nu esti la nivelul functiei de procuror si ca iti depasesei atributiile. Cu oameni ca dumneata nu o sa facem ordine in romania.

10 septembrie 2012 14:12

ana La bulau cu ticalosii pucisti

10 septembrie 2012 14:02

iliescu exista imbecili care nici cu dovada de furt in fata nu vor sa creada ca ponta si antonescu sunt niste delicventi...ei bine, acesti imbecili isi merita soarta...

10 septembrie 2012 14:01

matusa tamara Penru CCR : Buletinele de vot din diaspora sunt o parte la Dabuleni in bostanarie si o parte la Vantu in piscina duse de "Mihaela Dragostea noastra - vorba lui Liviu Dragnea "mai CCR-ule ! (CCR-prescurtarea ce vine de la Cacarau !). Apropo, Basescu nu e kior draga CCR , el trage cu ochiul ,!Este varianta prescurtata pentru retardati ca tine a expresiei "V-am ciuruit! "

10 septembrie 2012 13:56

pensionar Foarte bine! Sa nu mai creada nimeni in tara asta ca se poate fura orice! Bravo, Domnule Morar!

10 septembrie 2012 13:48

Silviu Brucan de... acolo de unde e Basescu e departe de a fi perfect, dar e cel mai putin rau dintre toti... si mai ales, e singurul presedinte care a reusit sa curete un sistem corupt, si coruptibil, creat de un individ care nu avea nici cea mai mica legatura cu sistemul si gindirea democratica dar care a manipulat populatia in 90 si multi ani dupa acea, care a utilizat resursele unei tari intregi, timp de ani si ani de zile cu scopul de a recicla clasa conducatoare comunista in capitalisti. Acest Basescu pe care il injurati atita, este singurul care a reusit sa creeze un sistem ce a condamnat un hot de factura lui Nastase. Si ca si in 90 populatia s-a lasat convinsa si manipulata, nici macar nu a sesizat ca verdictul de vinovatie a lui Nastase reprezinta primul si singurul cistig al Romaniei in 22 de ani. Populatia nu a sesizat ca tot acest circ a fost organizat ca sa se blocheze alte dosare de hotie si coruptie....populatia sufera pentru ca omenirea trece prin cea mai grava criza economica a sistemului capitalist unul, si doi, pentru ca in 90 a ales un individ cu diplome de la Moscova,care striga urcat pe toate gardurile, ca-i un idealist comunist, ca sa puna in functiune, de la zero, o sociatate democratica, capitalista. Iar USL de azi sint puii viperelor FSN-iste de acum 22 de ani. O alta tragedie: aveti un guvern incapabil sa gereze un dosar; a demarat un proiect fara sa ia in consideratie toate aspectele, a creat 2 luni de haos, a marit falia dintr-un popor deja divizat, deci USL nu are capacitatea de a gera ..e clar.....administratia guvernamentala nu este numai imprumutatul banilor si impartiti poporului ca sa cistigi urmatoarele alegeri.

10 septembrie 2012 13:44

deimos „ Era o chestiune, haideţi să spunem şi de imposibilitate fizică, dacă socotim că trei ore are, cât are, 180 de minute”. PARCA ASA A FOST SI LA PARIS IN2009 SI IN TANGANIKA SAU PE UNDE A MAI IESIT CHIORU PRESEDINT !!!! ROMANII AU CONDUCATORII PE CARE II MERITA !!!!!

10 septembrie 2012 12:32

pensionar sarac. TRAIM IN CEA MAI CRUNTA DICTATURA, SI ESTE TRECUT CU VEDEREA DE TARILE CARE AU PUS GUVERNATOR IN ROMANIA.VAI DE NOI.SCUNPIRI ZILNICE, NESIGURANTA, CENZURA, DICTATURA.ASTA E ROMANIA.

10 septembrie 2012 12:27

jude La Paris nici macar nu s-a votat in 2009 in masura raportata! Au fost transmise doar rezultate! Oricum DNA se risipeste in anchete aiurea care nu vor avea niciun final in loc sa se ocupe "de adevaratelea" de actele mari de coruptie. Dar toate aceste acte duc direct sau indirect la tatal lor si la rudele acestuia! Sa traiti cum ganditi!

10 septembrie 2012 12:23

CCR-ul care frauda ba nenorocitilorrrrrr, basist imputitzi ce sunteti?? Dar ia spuneti-mi mie cum a iesit Kioru presedinte in 2009 ca pe teritoriul romaniei geoana a castigat detasat. . unde sunt buletinele de vot din Diaspora ca nu le-a vazut nimeni???

10 septembrie 2012 12:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.