Noul BAC s-ar putea să sară următoarea generaţie de absolvenţi! Elevii care sperau la un examen mai uşor din 2013 au fost dezamăgiţi.

Deşi a depăşit cu două săptămâni temenul limită de prezentare a metodologiei, Ministrul Educaţiei a dat undă verde bacalaureatului exact aşa cum s-a desfăşurat în vara acestui an.

Înscrierile se fac la sfârşitul lunii mai, testele se susţin în iunie şi iulie, iar pe 12 iulie, candidaţii vor primi rezultatele finale. Chiar şi aşa, liceeni mai au o şansă.

Săptămâna viitoare, Senatul ar putea să dea undă verde bacului diferenţiat. Rămâne de văzut însă cât de repede se va mişca ministerul ca să pună la punct toate detaliile.


Comentarii

bilzqjmam xPAxSd rhgrkamtkeaf, [url=http://mdafcnaftmdt.com/]mdafcnaftmdt[/url], [link=http://mncyiuffebsp.com/]mncyiuffebsp[/link], http://keqvdbrxtrgy.com/

29 septembrie 2012 5:33

Dorel Foarte bine! Era o porcarie sa se sprijine lenea si incompetenta. Elevii trebuie sa inteleaga faptul ca viitorul lor se construieste in laboratoare, biblioteci prin studiul la clase si cel individual nu prin discoteci. Nu pot avea acelasi statul si viitor elevii lenesi, nepregatiti cu cei care nu-si irosesc timpil pe distractii.

14 septembrie 2012 22:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.