Preşedintele Asociaţiei "Salvaţi Bucureştiul", Nicuşor Dan, crede că primarul Capitalei, Sorin Oprescu, va candida la alegerile prezidenţiale şi, mai mult decât atât, are şanse să câştige. "Asta dacă va fi susţinut de structurile PSD şi dacă nu apar dosare penale sau persoanele care au aceste dosare nu îl şantajează", a declarat Nicuşor Dan, pentru Ziare.com.

Preşedintele "Salvaţi Bucureştiul" s-a arătat revoltat de posibilitatea ca Sorin Opreascu să conducă România, întrucât a dovedit deja, prin activitatea ca primar, că este o "catastrofă managerială" şi "minte cum respiră".

"În Primărie este un haos administrativ. De exemplu, în Direcţia de Urbanism este o jale totală. Pariez că jumătate dintre autorizaţiile pe care le emit sunt ilegale. Spre exemplu, Direcţia de Control i-a făcut dosar penal unui cetăţean care a demolat ilegal, iar la o săptămână Direcţia de Urbanism i-a dat autorizaţie. Nu mai spun, clădiri demolate noaptea, lucrări începute fără autorizaţii. Asta ştiu eu pe partea de urbanism, dar îmi închipui că în toată Primăria e la fel", a arătat Nicuşor Dan.

Primarul Sorin Oprescu a mai avut o tentativă de a deveni preşedinte, la alegerile din 2009. Atunci el a candidat că independent şi a obţinut 3,18% din voturi, situându-se pe poziţia a şasea.

Integral pe România LiberăComentarii

ana24 Sa avem rabdare ca odata ce basescu pleaca de la putere tara va fi adusa pe linia de plutire de catre USL pana acum au reusit cat de cat sa o mai stabilizeze

19 septembrie 2012 12:32

argus Băsescu presedinte?!? Ordinarul asta de PDL-ist mascat?!? Fereasca-ne Dumnezeu de asa ceva!!

15 septembrie 2012 10:16

coco Nicusor Dan de la asociatia onanistilor,in afara de.... ce faceti concret?

15 septembrie 2012 10:09

argus Oprescu presedinte?!? Ordinarul asta de PSD-ist mascat?!? Fereasca-ne Dumnezeu de asa ceva!!!

15 septembrie 2012 9:27

alcoolicul de la mandravela Nicusor tata, da tu din ce traiesti ,produci ceva util ptr tarisoara ta ? ca de contestatari sant satul ,sa nu spun mancatori de r---t,la treaba tata si lasati-l pe Dr sa -si vada de treaba

15 septembrie 2012 7:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.