În România trebuie luate măsuri care să dea un impuls economiei. „În acest sens noi propunem în primul rând o reformă a fiscalităţii", a spus Adriean Videanu, lider al PDL, citat de Money.ro.

Măsurile fiscale care trebuie luate cât mai urgent, conform programului elaborat de specialiştii PDL sunt creşterea salariului minim net pe economie la nivelul 900 - 1.000 lei, faţă de 740 lei în prezent, reducerea cotei unice la 12% şi reducerea contribuţiilor sociale, atât din partea angajatorilor, cât şi ale angajaţilor, a spus Videanu la Money Channel.

În viziunea PDL aceste măsuri vor genera un impact suportabil pentru deficitul bugetar dar în acelaşi timp vor da un impuls care se va traduce cu aproximativ 1%, creştere economică.

Videanu spune că majorarea salariului minim este de fapt mai mult formală pentru că studiile relevă faptul că veniturile salariale minime reale sunt mai mari.

Integral pe România LiberăComentarii

ngdycvvjxjr Hd5ELK ybxcvrpegcdk, [url=http://eelsradrhobd.com/]eelsradrhobd[/url], [link=http://uwirofdgtyus.com/]uwirofdgtyus[/link], http://gsntraprmjge.com/

4 octombrie 2012 3:18

citizen Si dupa ce castigati alegerile cu cat le mai taiati? Ca nu mai tine vrajeala. Si care specialisti ca voi ati avut FMI-ul pe post de specialist.

22 septembrie 2012 18:17

eeeeeee pai nu ai mai promis salarii de 450 de euro sau am visat eu ? acesta este un prototip de om care ar trebui sa dispara intr-o zi ,,ca prinminune ''.

22 septembrie 2012 13:07

Noii privilegiati bugetarii de cartier infiltrati prin primarii si institutii-GELU Domnule chiar nu le e rusine dupa ce s-au imbogatit pe spatele si sudoarea poporului sa mai vina cu asemenea vrajeli dupa ce ne-au condamnat la mizerie si saracie multi ani de acum inainte.HOOOO PANARAMILOR

22 septembrie 2012 11:08

cucu Boul asta a fost la guvernare, de ce nu a facut el aceste lucruri? Un latrau!!!

22 septembrie 2012 10:08

Stefan pt V si nu numai-- alba ca zapada nu putea vorbi pt ca avea gura plina de sperma de la pitici, asa cum o sa o aiba si javra ordinara si toti politruci idioti din ROMANIA in decembrie. Suntem prosti daca nu-i aruncam la gunoi macar cand avem ocazia. Popor trezeste-te caci si imnul ne indeamna la asta.

22 septembrie 2012 9:29

Sucaritul Bai Videne, nu voi ati stabilit cota de 16% ? Nu voi ati stabilit salariul minim la 740 ? Ce, acum ca sunteti in campanie electorala, v-ati trezit sa dati pomeni electorale ? Se pare ca ii consideri pe romanii saraci si prosti. Tine minte ! Sunt ei saraci, poate unii sunt si prosti, dar memorie au. Nu uita cum v-ati batut joc de saracia lor. Nu uita cum ati promis marea cu sarea si praful s-a ales. Nu uita ca voi ati dat vina pe trecut si ati lucrat pentru viitor (cat mai indepartat), pentru prazent doar ati furat. In urma ati lasat jaf, gauri negre, datorii, dezorganizare, haos si ati incurajat indolenta, incompetenta, lipsa de raspundere, furtul, nerespectarea legii doar de catre unii etc.

22 septembrie 2012 9:28

iosif Mai tatal mincinosilor mai ieri promiteai salarii in euro acum in preajma alegerilor o dai pe lei crezand ca romanii te-au uitat Nu va este rusine hotilor!

22 septembrie 2012 9:28

Stefan Japita ati fost 8 (opt) ani la guvernare. Ati promis marea cu sare si cu ce ne-am ales? Cu salarii taiate si multa muiiiie din partea voastra. Acum in decembrie speram, noi poporul amarat, sa va dam la randul nostru multa muiiiie la toti PDL, UDMR, PSD, PNL, PNCTD, PPD, PC si care draccu mai sunteti.

22 septembrie 2012 9:22

Lute Iar s-a trezit incompetentul megaloman.Mai baiete bordurar de ce vrei tu sa mananci cacat la greu ,chiar nu mai ai ce manca ca vad ca borburile au devenit consumabile si se vand la greu.De ce nu ati facut asta cat ati nenorocit tara asta.Te rog sa mai apari numai cand vor fi analize in domeniul trotoarului.Poate pana atunci te gandesti cine a inventat bordurile consumabile.

22 septembrie 2012 8:41

bordura parca am mai auzit de salarii de sute de euro promise de acelasi idiot ....taci dreaqu ca te faci de ras ...

22 septembrie 2012 8:09

v Vindeanu este un demagog nerusinat care crede ca minciuna practicata de ba$$escu-masaverde in 2004 si 2009 mai poate folosita si in 2012 !! De ce nu au marit salariu minim la 800 [nu la 1000 cum minte acum] cind erau la putere acum 4 luni ???De ce nu au scazut cota unica la 12% cind erau la putere acum 4 luni ??? Porc nerusinat si mincinos la fel ca javra ordinara care tace ca alba ca zapada.

22 septembrie 2012 0:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.