Şapte persoane, patru adulţi şi trei copii, au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident produs pe DN 2 Urziceni-Buzău, în localitatea ialomiţeană Cotorca, după ce şoferul maşinii în care se aflau a pierdut controlul volanului, autoturismul răsturnându-se în afara şoselei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, cei şapte se aflau într-un autoturism Chrysler, care se deplasa dinspre Buzău spre Capitală. La un moment dat, din motive deocamdată necunoscute, şoferul maşinii a pierdut controlul volanului, aceasta răsturnându-se în afara şoselei.

"Sunt şpate persoane implicate în accident, patru adulţi şi trei copii. Unul dintre cei mici este în stare gravă şi va fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la o clinică din Bucureşti, ceilalţi, adulţii şi doi copii, au zgârieturi şi leziuni uşoare, fiind preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital", a declarat putătorul de cuvânt al Poliţiei Ialomiţa, agent Iulia Fecioru.

La ora transmiterii acestei ştiri, copilul a fost preluat de elicopterul SMURD, iar traficul rutier în zona accidentului se deşfăşoară îngreunat.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.