Ramona Lăzuran defilează în premieră în calitate de mămică într-o prezentare de bijuterii combinate cu legume şi verdeţuri, colecţie semnată de Adrian Haiduc.

După ce a stabilit trei recorduri mondiale, cu cel mai lung cercel din lume, recordul de "aruncare în aer a unei colecţii de bijuterii", iar anul acesta i-a mai fost omologat cel mai lung mărţişor din lume, designerul de bijuterii Adrian Haiduc îşi doreşte să mai obţină încă două astfel de distincţii în viitorul apropiat.

Până atunci excentricul designer de bijuterii revine cu o nouă prezentare unicat. Acesta lansează vinerea aceasta, după miezul nopţii, în club Princess, o colecţie de cercei şi coliere, denumita "B My Soup", pe care le va combina cu verdeţuri colorate şi diferite legume, pentru a marca sfârşitul toamnei.

Bijuteriile din cristale sau perle şi "accesoriile" comestibile sunt combinate astfel pentru a milita pentru o alimentaţie bio, sănătoasă, dar şi pentru ideea de a fi sexy şi în rol de gospodina.

Toate acestea vor putea fi admirate pe Mădălina Secuianu, care a pozat împreună cu Haiduc pentru pictorialul realizat în campania sa de promovare, Simona Traşca, Cristina Roman. Surpriza evenimentului va fi apariţia pe scenă a Ramonei Lăzuran, în premieră în caliate de mămică, într-o prezentare, alături de alte câteva modele sexy şi noncomformiste, care vor purta lenjerie intimă provocatoare şi coafuri presărate cu fel de fel de legume precum castraveţi, morcovi sau ciuperci, conopida, fasole verde, usturoi sau ceapă.

Show-ul va debuta cu apariţia pe podium a unui model masculin, care o va plimba cu o roabă pe Pamela de România, direct pe scenă, către o masă acoperită tot cu legume. Fetele au promis un joc erotic şi o coregrafie incitanta în jurul lui, printre lopaţele, greble şi alte ustensile de grădinărit.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.