Cel puţin cinci maşini au fost avariante într-un carambol pe Autostrada Transilvania, între kilometrul 12 şi kilometrul 14. Circulaţia a fost oprită în zonă preţ de 50 de minute.

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza ceţii dense, pe autostrada Bucureşti – Piteşti, pe A2 Bucureşti – Constanţa dar şi în judeţele Covasna, Ilfov, Harghita, Alba, Sibiu, Braşov, Călăraşi, Dâmboviţa, conform centrului Infotrafic.

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, traficul se desfăşoară în contiţii de ceaţă, iar vizibilitatea este redusă, sub 50 de metri. De asemenea, pe drumul paralel, DN7, în judeţul Argeş, se circulă în condiţii asemănătoare, pe segmentul Piteşti – Găeşti.

Traficul rutier pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul Gilău - Turda, a fost închis duminică, începând cu ora 12:20, din cauza poleiului. Circulaţia a fost reluată imediat după ce a fost împrăştiat material antiderapant, dar a fost închisă din nou, din cauza unui accident în care au fost implicate mai multe maşini.

Totodată, ceaţa reduce vizibilitatea sub 50 de metri şi în judeţul Covasna. În partea de nord a judeţului Ilfov şi în Dâmboviţa, pe DN71 şi DN72, vizibilitatea scade sub 100 de metri.

În judeţul Prahova, pe DN1, vizibilitatea este mai redusă în zonele Băicoi, sub 50 de metri, iar pe celelalte drumuri din zona de şes este de aproximativ 100 de metri. În zona montană din judeţul Prahova cerul este senin, însă există porţiuni în care carosabilul este umed.

Autorităţule au împrăştiat material antiderapant, preventiv, pentru a reduce riscul formării poleiului, peste noapte, când tempereaturile scad mai mult.

Pe DN1, în zona Băicoi, ceaţa a redus vizibilitatea la sub 50 de metri. Carosabilul este alunecos iar două autoturisme au derapat, din cauza neadaptării vitezei.Antena3.ro


Comentarii

pentru anvelopa de iarna http://www.nextag.es/neumaticos-con-clavos/buscar-html vorbeam despre asa ceva...da' deh, tu ai permis, nu trebuie sa-ti mai povestesc

21 noiembrie 2011 9:53

@ Anvelopa de iarna Dute dracului creatură cretină ce ești!

20 noiembrie 2011 23:53

Anvelopa de iarna Gogule, da matale ai permis? Ai vazut diferenta dintre o anvelopa de iarna si una de vara(ambele de calitate?). Vorbim sa ne aflam in treaba. Evident ca pe polei si in conditii de viteza mare nu te mai ajuta nimic. In conditii de circulatie prudenta anvelopa d eiarna face diferenta. Pe de alta parte toti cred ca daca punnvelope de iarna au senile? Mentalotatea romanului care nu stie ce e autostrada si regulile de prudenta. Nu mai comentez administratorul drumului, care ar trebui sanctionat dur pentru faptul ca nu a imprastiat material antiderapant. Anvelope cu cuie, cretinoid? Ai mers undeva in occident pe sosea cu anvelope cu cuie? Ai vazut pe cineva sa aiba asa ceva pe un drum asfaltat? Buni mai sint romanii la dat cu parerea fara sa aibe un minim de informatie. Boala nationala.

20 noiembrie 2011 20:18

cretinoid haha, gogule, câtă dreptate...singurele cauciucuri de iarnă valabile sunt alea cu cuie. Restul, praf în ochi și mana în buzunarul românului până la cot.

20 noiembrie 2011 18:02

gogu Cit de mizerabili si manipulanti sint ziaristii ??!! Deci, au derapat ca nebunii pe drumuri cu polei(se vedea clar si in imaginile de pe A3) si nu spuneti ca gumele de iarna sint un ''nimic'' pe planul sigurantei, in afara de jefuirea oamenilor cu ajutorul gunernului anti-romanesc si la ordinul ''firmelor'' !!!??

20 noiembrie 2011 17:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.