Ion Clămparu, aflat acum în spatele gratiilor, este un mafiot român care continuă să inspire teamă, scriu cei de la stirileprotv.ro, care prezintă povestea celui supranumit "Cap de Porc", aşa cum apare ea în presa spaniolă.

Fostul boxer, capturat la Madrid, în urmă cu două luni, este acuzat că a pus bazele unei grupări de crimă organizată cu ramificaţii pe întregul continent, fiind printre cei mai căutaţi 30 de oameni din Europa. Aceasta după ce a fugit din România unde fusese condamnat la 13 ani de detenţie.

Ajuns în Spania el a creat o puternică reţea de crimă organizată, bazată pe exploatarea tinerelor femei pe care le obliga să se prostitueze.

"Cap de Porc nu are milă şi nici scrupule. Poliţia îl acuză de a fi cel mai mare traficant de femei din lume, cel mai violent. Întâi le bate, apoi le pune să plătească", spun jurnaliştii de la Antena Tres despre Clămparu, informaţiile fiind obţinute cu mare dificultate pentru că tinerele obligate să îşi vândă trupul pentru bunăstarea celui supranumit "Cap de Porc" se tem chiar şi acum, când acesta este arestat, să-l "vorbească de rău"

Gandul.info

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.