Desi pesedistii nu vor nici in ruptul capului sa defileze cu liderul PNL pe post de prezidentiabil, Victor Ponta a tinut sa-l asigure pe ”prietenul Crin” ca nu-l va inlocui cu ”prietenul Sorin”.

Victor Ponta i-a facut programul lui Sorin Oprescu. In opinia liderului social-democrat, edilul ar trebui sa-si ia gandul de la Cotroceni si sa se ocupe de problemele Capitalei.

“Cred ca domnul Oprescu, care este si prietenul meu la fel cum este si Crin Antonescu, am facut campanii, proiecte impreuna – sunt foarte multe de facut pentru Bucuresti – vrea sa fie primar”, a declarat liderul social-democrat. Mai mult, ca sa-l linisteasca pe Antonescu, presedintele PSD a precizat ca formatiunea pe care o conduce nu-l va sustine pe Sorin Oprescu, in cazul in care acesta decide sa candideze in 2014.

”Stiti ce repede trece un an? Crin Antonescu va candida la presedintie cu sprijinul USL, cred ca va castiga. Pentru Crin Antonescu e important ca Guvernul USL sa functioneze bine. Cred ca nimeni nu poate contesta ca favoritul viitoarei curse prezidentiale este Crin Antonescu. Ne bazam pe toate cercetarile sociologice”, a conchis Ponta.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.