Două poliţiste de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bacău au murit, duminică seară, în urma unui accident rutier produs pe DN 1 B Buzău-Ploieşti, după ce maşina în care se aflau a pătruns pe contrasens, s-a ciocnit cu un taximetru, după care a fost lovită de o autoutilitară.

Primele informaţii furnizate de Poliţia Buzău arată că accidentul s-a produs în localitaea buzoiană Ulmeni, după ce un autourism Opel înmatriculat în Galaţi, condus de o tânără de 23 de ani, din Galaţi, a pătruns pe contrasens, din motive necunoscute încă.Integral pe MediafaxComentarii

Livio Dar ce cautau doua politiste in patrula? Cine a facut "planul de paza"?

10 februarie 2013 23:56

Paul: Cele doua politiste au dat dupa deces (la postul de control dela Portile Raiului) o scurta declaratie cf. careiea au intrat pe contrasens pentru ca efectiv nu mai puteau suporta AGRESIUNILE SEXUALE ale supriorilor si delicventilor. Cf. raportului, evenimentele s-au derulat dupa cum urmeaza: una dintre cele doua pupeze a cedat nervos si a început sa o agreseze (sexual) lpe cealalta, respectiv sa o f. la melodie. Colega i-a atras atentia ca reteta de prajituri pe care tocmai i-o daduse continea o eroare în ceea ce priveste cantitatea de vanilie, dupa care, având senzatia ca nu se bucura de atentia colegei, a luat decizia (curajoasa) de a intra pe contrasens (din pura curiozitate feminina) în încercarea de a afla ce se mai întâmpla si pe acolo, moment în care s-a produs agresiunea (cumva tot sexuala, întrucât intro-misiune) a taximetristului, deznodamântul fiind cel cunoscut.

10 februarie 2013 22:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.