Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că începând de miercuri este mebru PNL, precizând că a luat această decizie în urma invitaţiei lansate de liderul PNL, Crin Antonescu.El a spus că a acceptat să devină membru PNL în urma invitaţiei lui Crin Antonescu.

"Aceasta invitaţie m-a onorat, mi-a dat ceva de gândit şi rezultatul este cel de astăzi", a spus Iohannis, într-o conferinţă de presă susţinută alături de preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Liderul PNL Puiu Haşotti a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că primarul oraşului Sibiu, Klaus Iohannis, se va înscrie în PNL, ceea ce "nu ar ar avea efect" asupra mandatului acestuia de primar.

Klaus Iohannis se află la cel de-al patrulea mandat de primar al Sibiului.

El este membru al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) încă de la înfiinţare, din 1990, iar din 2001 este preşedintele formaţiunii.

Klaus Iohannis s-a lansat în politică în 2000, când FDGR a decis să aibă un candidat propriu la Primărie, cu scopul de a obţine mandate de consilieri locali.Integral pe Ziarul FinanciarComentarii

Moldoveanu Eu cred ca nu a facut bine ca a intrat in morcila politica

20 februarie 2013 19:35

tiberiu incepand de AZI pt mine dumneata nu mai existi ca si o persoana ONESTA si..CINSTITA! Esti un SAS...convertit..ca si un aliment...AERIFICIAL preparat! Nimik nu mai este NATURAL in ingredientele dimitale domule KLAUS eine schlechte..tage!

20 februarie 2013 16:59

Dragos numai de bine!

20 februarie 2013 16:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.