Gestul „ostil“ al liberalilor de a-l înregimenta în partid pe Klaus Iohannis va primi o replică pe măsură din partea pesediştilor, susţine social-democratul clujean Vasile Dâncu, acesta pecizînd că mutarea cu  Iohannis adânceşte şi mai mult prăpastia dintre cele două formaţiuni care alcătuiesc USL, anunţă NAŢIONAL .

Şi senatorul PSD Mircea Geoană precizează, într-o declaraţie pentru MEDIAFAX, că prezentarea lui Klaus Iohannis ca prim-ministeriabil şi prezidenţiabil riscă să deranjeze electoratul PSD şi nu numai, el apreciind că această „mutare“ se poate interpreta drept dorinţa PNL de a acapara întreaga putere.

Intrarea lui Iohannis în PNL a băgat PSD în stare de alertă, au declarat pentru EVENIMENTUL ZILEI surse din PSD. Victor Ponta a fost destul de iritat la aflarea acestei veşti, mai ales că nu a ştiut de decizia lui Crin Antonescu, lucru, de altfel, recunoscut public de către premier. COTIDIANUL afirmă că se pregăteşte o revoluţie anti-Ponta.

 „Proiectul Iohannis” a avut până acum parte doar parte de publicitate pozitivă, constată CURENTUL, care mai remarcă faptul că nimeni nu l-a văzut pe acesta niciodată în acţiune la cel mai înalt nivel. Aşadar, acest proiect politic nu este o certitudine pentru viitor, ci mai degrabă o sabie cu două tăişuri pentru Crin Antonescu.

Orbit de manevrele anti-PSD, partener politic din ce în ce mai „infidel”, Antonescu, mai afirmă CURENTUL, a reîncălzit această ciorbă în speranţa că va avea o rezervă pentru a o contrapune posibilului tandem Oprescu-Ponta care se pregăteşte pentru 2014. O marjă de siguranţă care arată neîncrederea accentuată dintre Antonescu şi Ponta.

Pe de altă parte, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, citat de ROMÂNIA LIBERĂ, că primarul Sibiului, Klaus Johannis, a primit din partea Consiliului Naţional al partidului votul unanim în favoarea acordării derogării de vechime, astfel încât edilul să poată candida la o funcţie de conducere în Congresul PNL.

Viitorul Birou Permanent Naţional al PNL, care va fi ales la congresul de astăzi şi mâine, va avea, pe lângă preşedinte, un prim-vicepreşedinte şi 30 de vicepreşedinţi. ADEVĂRUL afirmă că actualul preşedinte Crin Antonescu va câştiga, fără emoţii, un nou mandat în fruntea PNL, iar Klaus Iohannis va ocupa postul de prim-vicepreşedinte, reînfiinţat special pentru primarul Sibiului. Practic, Crin Antonescu îşi consolidează poziţia şi se pregăteşte pentru alegerile prezidenţiale din 2014.

Deşi nu are niciun fel de emoţii la acest Congres, Crin Antonescu pare totuşi puţin nervos. Preşedintele PNL s-a arătat deranjat, joi seară, după şedinţa Delegaţiei Permanente, de jurnaliştii care doreau să ca el să facă declaraţii în acelaşi timp cu fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului folosind sintagma „ce nesimţiţi“, anunţă GÂNDUL.


Comentarii

roman PSDEU-l SA NU-i DEA PREA MULTA ATENTIE ACESTUI IOHANNIS . DACA AI DAI UN DEGET ,ITI IA TOATA MANA TREBUIE TINUT LA DISTANTA

1 martie 2013 19:45

roman PSDEU-l SA NU-i DEA PREA MULTA ATENTIE ACESTUI IOHANNIS . DACA AI DAI UN DEGET ,ITI IA TOATA MANA TREBUIE TINUT LA DISTANTA

1 martie 2013 19:45

pensionar PSD-ul si Ponta ar trebui sa fie cu ochii in patru in relatia cu acest individ cu comportament de personaj care-si face veacul pe soselele de centura... repetentul se umfla in pene, mandrindu-se tare cu niste rezultate obtinute de PNL in ultimele "evenimente" electorale, rezultate care se datoreaza exclusiv aliantei cu PSD si dorintei electoratului de a predepsi un PDL care, nevoit fiind (dar avand si el capusele sale nesatule, precum si pacatul de a nu comunica), a luat masuri care au afectat starea sociala a populatiei; singur, PNL-ul ar fi dat cu mucii in fasole rau de toooot!!!. Sa ne fereasca Dumnezeu de presedinte ca asta, ca ne-am ars de tot! In PNL-isti nu mai am nicio speranta, ca i-am vazut catelusi la congres, sau ce-a fost acea adunatura de preshuri pentru piciorusele adormitului. Or fi mai vigilenti PSD-istii, ca daca nu, vai de ei, ca ii vor trage in jos de tot confratii manevrati de varan si securisti fanatici si cinici.

24 februarie 2013 11:48

COSTEL Traficantul de copii sa se dea singur in judecata.

22 februarie 2013 11:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.