Premierul Victor Ponta, a susţinut, marţi seară, la salonul oficial al aeroportului Henri Coandă-Otopeni, declaraţii de presă după vizita oficială efectuată la Copenhaga.

-Am efectuat vizita în Danemarca exact în aceeaşi intenţie şi strategie de a discuta cu partenerii noştri europeni, la fel cum a fost la Paris, la fel cum a fost la Viena. Să discutăm probleme care ţin de colaborarea economică, de investiţiile în România, de crearea de locuri de muncă, de parteneriatele noastre în cadrul Uniunii Europene şi de problemele la zi.

-M-am bucurat foarte mult, ca şi la Paris, aici la Copenhaga, să aud de la primul ministru susţinerea în continuare pentru admiterea României în spaţiul Schengen şi pentru toate proiectele, în special economice, pe care le desfăşoară companiile daneze în România.

Ponta a remarcat faptul că este primul şef de guvern român care efectuează o vizită în Danemarca după 2004 (când Guvernul era condus de Adrian Năstase-n.r.) şi a arătat că principalul obiectiv al vizitei a fost de a reconfirma relaţiile politice bilaterale, dar şi de a impulsiona relaţiile economice.


Comentarii

gore din chitila dupa aceasta vizita,va putea fi observat un puternic buumm economic. dupa bucuria fara de margini a lui ponta,ca i se mai deschide din cand in cand cite o usa la o cancelarie europeana..cre ca sunt doar curiosi sa vada un premier plagiator si lipsit de onoare.

27 februarie 2013 0:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.