Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că intrarea lui Klaus Iohannis în PNL este "o mişcare de imagine a lui Antonescu", una care nu afectează PDL, o opinie trebuind să aibă PSD, partid care a fost astfel "faultat", conform Mediafax.

Elena Udrea a fost întrebată, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Sibiu, ce părere are despre intrarea primarului Sibiului, Klaus Iohannis, în PNL.

"Cred că este o mişcare de imagine a domnului Antonescu. Probabil că şi domnul Iohannis are propriile calcule politice. În mod sigur, are propriile calcule politice", a răspuns Udrea.

Ea a apreciat că PSD ar trebui să aibă o opinie despre această mişcare, pe care a apreciat-o ca fiind "un fault la PSD".

"Mai degrabă o opinie ar trebui să aibă cei din PSD pentru că, evident, este un fault la PSD cu această mişcare. Pe noi nu ne afectează nici în sus, nici în jos", a declarat Elena Udrea.

Ea şi-a prezentat, sâmbătă, la Sibiu, moţiunea "Noul PDL. O nouă Românie", cu care candidează pentru obţinerea funcţiei de preşedinte al PDL.

La întâlnire au fost prezenţi mai mulţi membri de partid, aleşi locali din oraşele şi comunele judeţului Sibiu, dar şi liderul PDL Sibiu, Ion Ariton, care şi-a exprimat susţinerea faţă de Elena Udrea.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat, recent, că a devenit membru PNL, precizând că a luat această decizie în urma invitaţiei lansate de liderul PNL Crin Antonescu. La sfârşitul săptămânii trecute, la Congresul PNL, el a devenit prim-vicepreşedinte al partidului.


Comentarii

Ţepeluş Evident , bati câmpii cu nonşalanşă , ca de obicei !

3 martie 2013 8:16

XXL Ca si cum intrarea ei pe teava de presedinta PDL nu este altceva decat o chestie de imagine , evident mult mai slaba ca orice chestie promovata de basesecu!

3 martie 2013 6:17

guralumii udrea, cand vei da socoteala de jaful facut cand erai ministreata? basescule, de udrea nu te-ai bucura sa auzi ca va ajunge la inchisoare din cauza fraudei mai mari decat a lui Nastase?

2 martie 2013 23:02

papa yani Sa moara ma-ta?

2 martie 2013 19:09

In sus, in jos si la mijloc " Pe noi nu ne afectează nici în sus, nici în jos"- hai, sa mori tu ? Ba va afecteaza de va ia mama dracu`. Sa-ti spun io de ce, pe limba pe care o intelegi. Un rahat mare, numit pdl-basism, nu va atrage decat muste scarboase. V-ati dus pe copca pentru ca nu aveti oameni de buna calitate, ci numai niste looseri. De aia nu v-a iesit nimic, de aia ati pierdut tot, de aia veti infunda puscariile pentru hotie.

2 martie 2013 17:35

roman CONTRIBUABILU"""""DACA AI CEVA DE SPUS ,SCRIETI NUMELE REAL,NU FACA CUM SE FACEAU INAINTE ANONIMELE IAR DESPRE D-na UDREA NU AI CE COMENTA CACI CE A FACUT EA PENTRU JUDETUL NEAMT ,SUCEAVA ,SI ALTELE ,NU AU FACUT ALTII DIN ALTE PARTIDE. LA C-LUNG MOLD. A FACUT PENTRU TURISM MULTE

2 martie 2013 16:30

roman CONTRIBUABILU"""""DACA AI CEVA DE SPUS ,SCRIETI NUMELE REAL,NU FACA CUM SE FACEAU INAINTE ANONIMELE IAR DESPRE D-na UDREA NU AI CE COMENTA CACI CE A FACUT EA PENTRU JUDETUL NEAMT ,SUCEAVA ,SI ALTELE ,NU AU FACUT ALTII DIN ALTE PARTIDE. LA C-LUNG MOLD. A FACUT PENTRU TURISM MULTE

2 martie 2013 16:30

contribuabilu` Nu scumpo ! Tu esti un fault la adresa PDL !

2 martie 2013 16:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.