Judecătorii Curţii de Apel Craiova trebuie să se pronunţe astăzi în dosarul lui Adrian Cocoană, tânărul acuzat că a ucis cu maşina un tânăr nevinovat care se plimba pe trotuar. UPDATE: Avocatul mamei tânărului ucis de Cocoană, Florin Kovacs, susţine că decizia de astăzi a magistraţilor craioveni este o premieră în România. "Cu mult efort, după mulţi ani de muncă şi arestarea unui judecător pe care Cocoană l-a cumpărat s-a obţinut condamnarea. Este o premieră pentru că până acum în astfel de cazuri se dădeau pedepse cu suspendare. Este un vot de blam cu avertisment pentru derbedei", a spus avocatul Florin Kovacs (foto).

UPDATE: Magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins recursul lui Adrian Cocoană, care a cerut anularea sentinţei şi rejudecarea cazului. În acelaşi timp, magistraţii au menţinut condamnarea de patru ani de închisoare cu executare, dispusă de Judecătoria Craiova şi de Tribunalul Dolj.
Integral pe AdevărulComentarii

ella Prea putin pentru faptele marlanului. Poate da Dumnezeu sa li se intample asa ceva si judecatorilor care au fost nepermis de blanzi cu infractorul. Sa simta si ei pe pielea lor. Iar daca si-a pus averea la adapost ca sa nu plateasca despagubiri....poate-i dau vreo 25 de ani cu executare. Sa iasa din puscarie in carje, nenorocitul

24 noiembrie 2011 20:19

Cititor Ce treabă are șeful statului cu Justiția.Dece să aibă el merit ? 4 ani de pușcărie sunt prea puțini.....Poate pușcăria pe viață merita acest individ.Dar tot este bine că unii magistrați nu se mai fac ”preș” inaintea covorului plin de bani...murdari

24 noiembrie 2011 17:23

Marc După 21 de ani vedem in sfârșit borfași cu bani in pușcărie și reprezentanți ai puterii dați afară și cercetați. Cred că un merit îl are și suspendabilul Băsescu.

24 noiembrie 2011 16:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.