Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Voinţa Sibiu, într-un meci contând pentru etapa a XV-a a Ligii I şi în care ambele grupări au avut câte un jucător eliminat.Unicul gol al meciului a fost marcat de Renan Garcia, în minutul 83, după o lovitură liberă indirectă de la circa 12 metri.

În minutul 73, portarul Beto a căzut fără a fi faultat de Popa după ce a degajat greşit, iar Dâlbea a marcat, însă golul a fost anulat de Radu Petrescu.

Voinţa Sibiu a evoluat în inferioritate numerică pe tot parcursul reprizei secunde după eliminarea lui Beza, în timp ce de la CFR Cluj a fost eliminat Camora, în minutul 75, ambii jucători pentru cumul de cartonaşe.

Voinţa Sibiu: Miron - Maghici (Bunea '64), Bar, Apostol, Grigore - Beza, Dâlbea, Nicola - Tătar (Coman '86), I. Popa, Lukanovici (Cigan '78). Antrenor: Alexandru Pelici

CFR Cluj: Beto - Panin, Cadu, Piccolo, Camora - Peralta (Hora '58), Mureşan, Renan - Bastos (Rui Pedro '78), Ronny, Weldon (Kapetanos '68). Antrenor: Jorge Costa

Cartonaşe galbene: Beza '33, '45, Popa '54, Grigore '86 / Camora '14, '75, Peralta '43, Panin '67, Hora '79

Cartonaş roşu: Beza '45 / Camora '75

Arbitri: Radu Petrescu (centru) - Valentin Avram, Stelian Slabu (asistenţi) - Paul Unimătan (rezervă)

Observatori: Ştefan Constantin, Alexandru Popescu

Integral pe Sport365Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.