Cursa pentru desemnarea viitoarei capitale a Regiunii Centru provoacă şi simpatie între principalii combatanţi, nu doar antipatie.

Un exemplu în acest sens a fost vizita primarului Sibiului, Klaus Iohannis, la Alba Iulia, oraşul rival într-o luptă din care mai fac parte Târgu-Mureşul şi Braşovul. Chiar dacă edilul sibian a venit în scop de serviciu în oraşul „Marii Uniri”, din postura de prim-vicepreşedinte al PNL, Iohannis a făcut şi câteva declaraţii pro Alba Iulia. Printre altele, primarul a dat asigurări că ADR Centru nu va fi mutată din acest oraş, iar locurile de muncă nu vor fi desfiinţate, în cazul în care Alba Iulia nu va fi desemnată capitală regională.

Şanse egale

„Cred că acolo unde există centre de competenţe ele trebuie păstrate. ADR Centru, de exemplu, este în Alba Iulia şi nu cred că trebuie să-l mutăm de aici, cu atât mai mult să îl desfiinţăm. Dacă oamenii trăiesc din aceste instituţii, nu trebuie să intervenim şi să desfiinţăm locuri de muncă. Pe de altă parte, Alba Iulia are aceeaşi şansă să devină capitală regională ca şi Sibiul şi celelalte două oraşe. Nu există criterii elaborate sau manuale de competenţe. Este o competiţie bună, în care fiecare oraş arată ce poate mai bine”, a declarat primarul Sibiului, în cadrul unui eveniment al Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL).

Integral pe România LiberăComentarii

MILU-FITILU CAND TE UITZI LA "MEKLA" LUI IOHANIS, INCERCI O MARE FRUSTRARE PENTRU FAPTUL CA NU A FOST "CHIURETAT" !!!!

8 aprilie 2013 20:12

ziana Te iubim KlausI...cind or invata si cei de la Bucuresti ca Johannis se scrie cu J ::::DOAMNE AJUTA !

8 aprilie 2013 8:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.