Un studiu condus de un grup de oameni de ştiinţă din Olanda a avut ca rezultat crearea unui virus gripal atât de puternic încât ar putea distruge întreaga civilizaţie. Acest virus este o versiune modificată genetic a celui care a provocat gripa aviară, însă noul H5N1 este de mii de ori mai puternic şi mai contagios, putînd infesta milioane de oameni în acelaşi timp.

Cercetarea a pornit, afirmă ADEVĂRUL, de la curiozitatea de a înţelege mai bine virusul gripei aviare, astfel că virologul olandez Ron Fouchie împreună cu echipa sa au descoperit că doar 5 mutaţii trebuie făcute la gripa aviară pentru a se transmite mult mai uşor. O echipă de cercetători japonezi a avut rezultate asemănătoare într-un studiu separat, anunţă FINANCIARUL. Însă cercetătorii olandezi au şocat lumea, după cum afirmă RING, când au anunţat că vor să facă public modul în care au obţinut „virusul suprem“.

Oamenii de ştiinţă susţin că este o adevărată nebunie publicarea studiului, iar mulţi dintre aceştia sunt de părere că acest studiu nu ar fi trebuit nici măcar demarat. Virusul H5N1, în forma sa cunoscută, a ucis 500 de persoane, după cum aminteşte ROMÂNIA LIBERĂ, dar nu este suficent de puternic pentru a cauza o epidemie globală. Dar virusul în forma sa modificată genetic este cu mult mai periculos. Dacă ar fi folosit ca armă biologică, în mâinile unor persoane deloc avizate, ar putea duce la o catastrofă.Pe de altă parte însă, creatorii „monstrului”, citaţi de RING, susţin că publicarea studiului ar putea fi benefică în sectorul sănătăţii şi chiar ar putea ajuta autorităţile în lupta împotriva bioterorismului.

În momentul de faţă, ambele cercetări,a tât cea olandeză cât şi cea japoneză, sunt evaluate de Consiliul Consultativ pentru Biosecuritate al Statelor Unite (NSABB). Paul Keim, preşedintele NSABB citat de ROMÂNIA LIBERĂ a declarat că „nu pot gândi la niciun alt organism patogen la fel de puternic cum este acesta. Cred că nici măcar antraxul nu este la fel de înspăimântător“. Însă NSABB nu are puterea de a interzice publicarea studiului, ci poate doar sfătui revistele ştiinţifice să nu o facă.


Comentarii

bb.dk cind religia si guvernele nu vor mai avea nici o putere asupra oamenilor si vor itelege ca totul a fost o minciuna Atunci va fi provocata Apocalipsa prin tehnologie Proectul camelot

22 decembrie 2011 22:12

tdc e groasa tare

28 noiembrie 2011 18:36

Mihai BA FRATILOR....AM BELIT-O TARE DE TOT. OLANDEZII ASTIA, "FRATI CU GERMANII"(LUI HITLER) ABIA ASTEAPTA SA NE RAREASCA !! UHUHUHIUHIUHUHUHUHU...O SA NE-O TRAGA DE VA FI PUSTIU PE PAMANT. CEI CE VOR SUPRAVIETUI VOR MURI DE "SINGURATATE SI PLICTISEALA".......

28 noiembrie 2011 17:55

Petru.romeo Nu va panicati si nu credeți toate minciunile.cercetati scripturile si veți vedea ca sfârșitul lumii nu va veni atât de curând, intradevar vor veni necazuri mari dar nu sfârșitul lumii.sa fim noi in ordine cu Dumnezeu mai întâi .

28 noiembrie 2011 16:31

alior solutia: inchisi in laborator, sparta fiola cu virusi si sigilata locatia in strafundul pamantului, !1000 de ani sa nu se mai auda de ei !,

28 noiembrie 2011 14:59

emil Daca aceasta descoperire este reala s-ar putea sa se adevereasca sfarsitul vietii pe pamant.O mica eroare de manipulare si ne putem astepta la ce-i mai rau cat de curand.

28 noiembrie 2011 13:45

Ologu Anghel Deci, ni s-a adus public vestea, ( nu prin """conspiratia tacrii"" ) ca putem fi exterminati la orice ora din zi si din noapte de catre """papusarii lumii""". Crizele financiare si economice nu le-au fost suficiente pentru decimarea noastra dar cu acest virus lansat in atmosfera planetei ne poate aranja pe toti cei 7 miliarde, mai putin ELITA ce va beneficia de IMUNITATE ! Si totul vine din Olanda unde se afla radacinile dinastiei merovengiene !

28 noiembrie 2011 11:46

drogati criminali! niste drogati inconstienti!la ce sa te astepti de la olandezii astia?

28 noiembrie 2011 11:26

cosma racoare Pe Monstrii astia cine-i finanteaza ????? Mai ales ca vor sa faca experimentul public . Ar trebui sa fie mai intai probat pe ei si tot neamul lor sa nu se mai nasca asemenea avortoni - debili mintali - asazisii cercetatori !!!!

28 noiembrie 2011 11:23

bula Si, nu i-a impuscat CIA, FBI si Mosadul? Cum se joaca astia, drogatii, cu rasa umana? Au tras pe nas si-au intrat in laboratoare?

28 noiembrie 2011 11:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.