Marţi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii "Subiectiv", invitatul lui Răzvan Dumitrescu a fost Klaus Iohannis, primarul Sibiului şi prim-vicepreşedinte PNL.

Unul dintre subiectele abordate în cadrul emisiunii a fost coabitarea Ponta-Băsescu.

Potrivit lui Iohannis, este un lucru cunoscut că această coabitare a dus la discuţii în cadrul USL-ului.

"USL este o coaliţie complicată, care funcţionează în continuare. Este o construcţie care s-a realizat greu, în baza unui pragmatism politic. Până în momentul de faţă USL s-a dovenit a fi o coaliţie câştigătoare. (...) Dacă USL a câştigat sub sloganul <> a fost un lucru relativ greu pentru unul din parteneri, adică pentru PNL, să accepte că foarte repede s-a mers pe un pact de coabitare", a spus primarul Sibiului, marţi, la Antena 3.


Comentarii

Bruno Aici se vede ca si Johanis este o petarda politica, conform celor spuse de ziaristii din Sibiu. Eu speram la mai mult de la el, el fiind unul cu ceva rezultate locale si venit dinafara pepinierelor puscariabile. Insa incepe sa-si dea arama pe fata. Chiar daca ponta este un plagiator, nu poti sa spui despre el ca este un prost. este orgolios, arogant, tanar, neexperimentat, nerabdator si mincinos. Asta o stie oricine. Insa nu este un prost. Daca a ajuns ca sa "accepte" anumite decizii care nu-i convin lui cacarau, asta insemna ca a ajuns sa vada necesitatea acestora si mai ales ca nu exisa nici o alta varianta. A ajuns sa vada ca si Basescu si altii care sunt adasptabili la nou si la "statul de drept" ... adica, atunci cand au ajuns la conducere au ajuns sa-si dea seama ca retorica populista este un accesoriu de piata de legume si nu de guvernare. Adica au ajuns sa intelega ca nu poti face ce vrei si ca ai ceva limite intre care te poti misca. Asta daca esti un om de stat. Ceea ce Cacarau n-o sa ajunga niciodata. Pe scurt .. Ponta nu poate sa mai fie iresponsabil pentru ca are raspundere. Cacarau este un lasa-ma sa te las. Asa ca pe viitor, Cacarau ar trebui sa inteleaga ca trenul lui a plecat de mult. Sunt multi altii, din toate partidele, cu sechele mari, care ar avea sanse mult mai mari de castig la prezidentiale decat Cacarau. El este o figura trista, megalomana si sufisanta care se complace intr-o baie de indolenta si nesimtire generala. Un LENES notoriu! Poate deveni cel mult presedinte de scara intr-o vila cu un apartament ... al lui! Daca nu adoarme la alegeri ..!?

10 aprilie 2013 0:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.