Elena Băsescu se plânge în Parlamentul European că TVA-ul în România este prea mare.

Fiica preşedintelui României a luat cuvântul la Bruxelles susţinând că majorarea cu 5 procente a TVA ului a încetinit ieşirea din recesiune a economiei româneşti.

"Creşterea TVA 5 cu puncte de la 19 la 24% a avut un impact negativ asupra mediului de afaceri, generând presiuni. Aceasta a întârziat, conform analizelor, ieşirea României din recesiune"

Mai mult decât atât, Elena Băsescu a spus eurodeputaţilor că ar fi fost indicată o creştere în două etape a taxei pe valoare adăugată.


Comentarii

ce cretina pai botoxato esti CRETINA ? pai hotul de tacto infractorul basescu traian a marit tva-ul ! DOBITOACO !

3 august 2015 13:01

elena FANTASTIC ! da nu scleroza de tat-tu l-a marit ? cand toti analistii economici ii spuneau ca nu e nici o afacere marirea TVA-ului, din contra, desteptul ii ignora pe toti ! impreuna cu somitatea de Boc !

13 martie 2014 9:22

Omul vesel Tuuuu, fata lu tata, buzila botoxata. Cine ne-a bagat pe gat maiastra viziune economica ?! Acu` te-ai sucit ? De cand ai tu pareri ? Vezi c-ai incurcat mapele, ai luat hartia de la usl. La voi, la pedelioti, inca e prea mica.taxa adaugata.

12 septembrie 2012 17:35

stat mafiot cetatean impartial? pe ce lume traiesti,frate?! basescu e'n toate ,sau nu stiai? tocmai d'aia l-am si suspendat : incalcarea Constiutiei, depasirea atributiilor,fisei postului, prerogativelor, zi-le cum vrei. pentru el, astea's maculatura, ce dreaq!

12 septembrie 2012 11:41

Ratza bravo, desteapta tatii, bine ai zis!

17 iulie 2012 16:59

cetatean impartial comentarii "ciudate"!!!! presedintele unei täri nu poate märi tva la fel cum nu poate micsora salarii..............nu are puterea sä o facä deci puneti mina si cititi atributiile si drepturile unui presedinte inaite de a vorbi (scrie)

17 iulie 2012 15:40

anina proasta tatii ,cine a marit tva-ul ??? Daca nu stii informeaza-te si vei afla ca Traian Basescu a marit tva-ul

17 iulie 2012 15:08

LUTHE Aibelit-o EBA,daca aude tactu te strange de gat!...Desi,nu prea cred!Este in stilul lui tactu sa dai cu bata in balta,sa faci nenorociri si apoi sa zici ca altii le-au facut!.Este o bolala ereditara sa fii ipocrit si sa minti pe fata,cu neriusinare!dar,vorba aceea:"..Ce naste din base,minciuni respira!"

17 iulie 2012 14:18

maria In sfarsit neuronii au procesat informatia asta, la atatea luni dupa majorare. Mare victorie! Ce sa faci daca e unii oameni care nu vrea sa-i vorbesc in scopul de ai explica problema.. Succesuri in continuare, poate se intrevede un doctorat cu citate din operel inexistente ale tatei!

17 iulie 2012 12:08

LA BRUTARIE Elena te rog taci din gura acolo..... si asa ne-ai facut de kakat in toata lumea. Stai linistita ce draqu, doar tactu a marit TVA-ul ai uitat??? I-a lecitina si du-te la bambo........

17 iulie 2012 12:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.