Larisa Iordache şi Diana Bulimar sunt gimnastele în jurul cărora se va alcătui echipa pentru Jocurile Olimpice, a declarat antrenorul Octavian Bellu în ediţia de miercuri seară a emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3.

"Sunt gimnaste mature, cu experienţă, au trecut prin 2 campionate europene de senioare, şi sunt gimnaste cu potenţial. Noi sperăm că, aşa cum au pornit ca junioare, şi cum se remarcă în competiţiile de senioare, vor dori să devină la un moment dat, şi sunt deja, gimnastele în jurul cărora se va alcătui echipa pentru Jocurile Olimpice", a declarat Octavian Bellu.

Delegaţia României, care a participat la campionatele Europene de gimnastică de la Moscova, a obţinut şapte medalii la competiţia desfăşurată în capitala Rusiei, vedeta echipei noastre fiind Larisa Iordache, care a cucerit titlul continental la bârnă şi trei medalii de argint, la individual-compus, sărituri şi sol.

Celelalte medalii ale României au fost aduse de Diana Bulimar, argint la bârnă şi bronz la sol, şi de Flavius Koczi, argint la sărituri.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.