Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a cerut francezilor să nu supraaglomereze spitalele, în pofida prezenţei în ţară a două cazuri de persoane infectate cu coronavirus asemănător SRAS /sindromul respirator acut sever/, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al organizaţiei.



Înainte de a se prezenta la un spital, 'francezii (...) trebuie să se întrebe dacă au fost expuşi la alte persoane care s-au deplasat în regiunile afectate', a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al OMS, Gregory Hartl.




Integral pe Agerpres



Comentarii

Kover Gavrila Coronavirus a apărut în 1943 din cauza unei instalaţii de aer condiţionat prost întreţinut. De atunci aparatele de aer condiţionat sunt prevăzute cu filtre speciale care trebuie să fie spălate periodic pentru eliminarea viruşilor periculoşi. Canalele de aer condiţionat şi filtrele de la aerisirile sistemului colectiv de aer condiţionat trebuie să fie tratate periodic cu gaz lampant pentru eliminarea microbilor. Aceste procedee trebuie să fie aplicate şi în mijloacele de transport prevăzute cu instalaţie de aer condiţionat(avioane de pasageri, vagoane de persoane, autobuze, troleibuze şi microbuze din traficul de persoane. Spitalele modernizate cu pereţi falşi care acoperă vechile ziduri sunt surse sigure de coronaviruşi. Coronavirusul este blestemul sărăciei care omoară şi pe cei bogaţi!

15 mai 2013 0:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.