Poliţiştii din Timişoara au deschis o anchetă după ce trei părinţi au sesizat că copiii lor au avut dureri de cap şi stări de greaţă după ce au fost la cursuri de înot într-un bazin din municipiu, părinţii suspectând că apa a fost contaminată în urma unor lucrări defectuoase de dezinsecţie, informează Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Timiş, părinţii a trei copii au reclamat la Secţia 4 Poliţie că minorii au avut stări de greaţă, dureri de cap şi erupţii cutanate, după ce au participat la un curs de înot într-un bazin din Timişoara.

"În 20 mai, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi de către B. Călin, de 41 de ani, din Timişoara, despre faptul că fiica acestuia, de 13 ani, a suferit afecţiuni medicale, în urma unei posibile intoxicaţii cu o substanţă existentă în apă, după ce aceasta a luat cursuri de înot, în 16 mai, la un bazin din Timişoara", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, marţi, alte două persoane s-au prezentat la Secţia 4, sesizând faptul că şi copiii lor minori de 11, respectiv 10 ani, au suferit afecţiuni medicale, dureri de cap, erupţii cutanate, stări de greaţă, după ce în 13 mai au fost la cursuri de înot la acelaşi bazin.

"Cei trei părinţi suspectează că apa bazinului a fost contaminată în urma unor lucrări defectuoase, de dezinsecţie şi deratizare, efectuate de personal autorizat", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, în urma sesizărilor depuse, poliţiştii au deschis o anchetă pentru neglijenţă în serviciu.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.