Marius Şumudică rămâne neînvins pe banca Astrei Ploieşti, după ce echipa sa a reuşit o remiză, scor 1-1, pe terenul campioanei Oţelul, în etapa a 10-a din Liga I.

În urma acestui rezultat, Astra se află pe locul 6, cu 16 puncte, în timp ce gălăţenii ocupă poziţia a 9-a, cu doar 12 puncte.

Prima repriză a meciului de la Galaţi a oferit puţin fotbal. Astra a rămas fără Udoji, accidentat, după 20 de minute, Râpă a avut o intrare mult prea energică asupra lui Junior Morais, care s-ar fi putut termina mult mai grav, iar Perendija şi Fatai au avut ceva de împărţit, undeva la mijlocul terenului, fază la care ambii jucători au primit cartonaş galben.

Ultimele cinci minute dinainte de pauză au adus şi lucrurile interesante. Oţelul a deschis scorul prin Punosevac, care a păcălit pasul la off-side al ploieştenilor şi a marcat norocos, iar oaspeţii au egalat în prelungirile primei părţi, când Fatai a profitat de confuzia din careul echipei lui Dorinel Munteanu la un corner şi l-a învins pe Grahovac.

Paradoxal, în repriza a doua, care a fost mai animată decât primele 45 de minute, nu s-a mai marcat. Strătilă a dat tonul ratărilor, cu un şut din unghi la care Grahovac s-a întrebuinţat serios, în timp ce campionii au răspuns prin trei şanse importante irosite de Punosevac, blocat de fiecare dată de Silviu Lung jr.

Pe final, ambele echipe au trecut pe lângă golul victoriei, prin Pena, respectiv Alexandru Stan, însă rezultatul a rămas neschimbat, pecetluind un nou meci fără înfrângere pentru Marius Şumudică la cârma prahovenilor şi adăugând mai multe griji pentru Dorinel Munteanu în aşteptarea duelului cu Manchester United din Liga Campionilor.

Oţelul: Grahovac - Râpă, Sg. Costin, Perendija, Sălăgeanu - Neagu, Giurgiu, Filip (Pena 54) - Iorga (Antal 46), Punosevac )Paraschiv 75), Frunză

Astra: S. Lung jr. - Mihalache, V. Găman, Goian, J. Morais - Strătilă (B. Rusu 70), Takayuki, N'Doye, Udoji (A. Stan 20) - Băjenaru - Fatai (Miranada 83).


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.