Cadavrul unui bărbat a fost găsit în această dimineaţă pe marginea drumului, la Valea Dacilor, în judeţul Constanţa. Trupul fusese devorat pe jumătate de câini, iar în apropiere criminaliştii au descoperit şi bara din faţă a unei maşini.

Update: Anchetatorii merg pe varianta unui accident rutier, însă nu exclud nici o crimă. „Bărbatul are femurul piciorului stâng rupt. Medicii legişti vor stabili însă cauza exactă a morţii“, a afirmat comisarul şef Constantin Dancu, comandantul Poliţiei Rutiere Constanţa.

Update: Familia bărbatului a declarat că Sarali a plecat luni, în jurul orei 13.30 la Medgidia, ca să vadă nişte vaci pe care voia să le cumpere. „A venit fiul vânzătorului şi l-a luat. Nu avea toţi banii la el, avea doar vreo 400 de lei. Ultima dată l-am sunat noi pe la 16.30. Nu ştiam ce e cu el, nu dăduse niciun semn de viaţă. Ne-a spus că este foarte bine. Apoi, de câte ori am mai încercat să sunăm, a intrat căsuţa vocală, avea telefonul mobil închis“, au declarat rudele bărbatului.
Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.