Prinţul William, ducesa Kate şi bebeluşul lor au părăsit maternitatea marţi seară. Prinţul a declarat că este un moment emoţionat, iar ducesa a adăugat că "orice părinte cunoaşte acest sentiment".

"Este un băiat mare, e destul de greu”, a fost prima reacţie a prinţului William, la ieşirea din maternitate.

Cei trei s-au oprit câteva minute pentru a saluta mulţimea de admiratori şi a vorbi cu jurnaliştii.

"Seamănă cu Kate, din fericire; are buzele lui Kate", a glumit prinţul William.

Ducele de Cambridge a adăugat că încă nu au ales un nume pentru bebeluş, dar se vor decide în curând.

Ducele, ducesa şi fiul lor au urcat la bordul unui vehicul oficial condus prinţul William şi vor merge la Palatul Kensington, situat în partea de vest a Londrei, relatează BBC.

"Ducesa de Cambridge va părăsi marţi seară Spitalul St. Mary; ducele, ducesa şi fiul lor vor merge la Palatul Kensington", situat în partea de vest a Londrei, conform comunicatului oficial.

Prinţul Charles, care s-a deplasat la maternitate, a declarat la ieşire că bebeluşul regal este "încântător", spunându-le jurnaliştilor că îl vor vedea în scurt timp.

În faţa Maternităţii Saint Mary din Londra aşteaptă sute de jurnalişti care speră să fotografieze pentru prima dată bebeluşul.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la Maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.