Raliul Argeşului, a patra etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2011, programată să se desfăşoare în 17 şi 18 iunie, a fost anulat din cauza faptului că traseul nu a putut fi asfaltat la timp, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

FRAS susţine că situaţia traseului în zona Transfăgărăşanului nu asigură desfăşurarea competiţiei în deplină siguranţă, astfel că raliul a fost anulat.

"Biroul Federal al FRAS a decis să anuleze Raliul Argeşului, a patra etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2011. FRAS apreciază eforturile depuse de către organizator pentru asfaltarea traseului şi organizarea etapei în condiţii maxime de siguranţă pentru sportivi şi pentru public, însa termenul limită până la care lucrările trebuiau finalizate a expirat. În urma vizionării probelor speciale de pe Transfăgăraşan de către dl Stefan Vasile, vicepreşedintele FRAS, şi dl Silviu Moraru, preşedintele Comisiei de Raliuri, s-a constatat că nu se respectă graficul lucrării de asfaltare angajat de organizator în faţa Biroului Federal şi a Comisiei de Raliuri, iar deficienţele constatate anterior nu au fost remediate în timp util", se arartă în comunicatul federaţiei.


Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.