Un membru al Guvernului din Marea Britanie consideră că cetăţenii români şi bulgari care vin în Anglia trebuie trataţi la fel ca britanicii care se mută în Spania sau Franţa, relatează Mediafax.

Politicianul liberal-democrat Jeremy Browne, secretar de stat în cadrul Ministerului britanic de Interne, afirmă, într-un interviu acordat publicaţiei New Statesman, că venirea românilor şi bulgarilor în Marea Britanie este în interesul ţării.

Referindu-se la eliminarea restricţiilor pentru cetăţenii europeni, Browne a declarat: "Nu cred că această măsură este o eroare. Este vorba de o transformare, din punctul de vedere al relaţiei Marii Britanii cu ţări precum Polonia. Este în interesul politicii externe britanice, dar, la nivel micro, există numeroşi angajatori în circumscripţia mea electorală şi în ţară care laudă contribuţia polonezilor la mediul de afaceri şi la situaţia economică generală".

Citeşte şi Şeful extremei dreapta din Olanda a cerut României să AMÂNE liberalizarea pieţei muncii

În privinţa eliminării restricţiilor pentru cetăţenii români şi bulgari începând din ianuarie 2014, oficialul guvernamental britanic a precizat: "Este vorba de aceeaşi regulă care se aplică britanicilor care trăiesc în Spania, care au case de vacanţă în Franţa sau care muncesc în Germania".

Marea Britanie va elimina, începând din ianuarie 2014, restricţiile pe piaţa muncii impuse cetăţenilor români şi bulgari.

Integral pe România Liberă


Alte articole pe același subiect


Comentarii

Up date: Dl. Browne se referea de fapt la calitatea stirilor pe care românii si bulgarii ar trebui sa le "consume", el apelând în acest fel în mod indirect la crearea unui soi de EURO-Mediafuck's menit sa-i intoxice pe toti EURO-catatenii cu acelasi tip de EURO-propaganda, precum si la homosexualizarea si feministizarea mai eficienta a celor doua popoare estice.

14 septembrie 2013 8:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.